mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2007-07-27 23:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
biju cieši aizmigusi. pamodos aukstiem sviedriem - redzēju sapnī Rīgu kā dzīvu - tīru Rīgu, šķebinošu kā citrona vai etiķa esenci, to Rīgu, kuru neizturēju un aizbraucu prom. nespēju sevi piespiest piederēt kādai vietai. arī jo tur nebija, ko iesākt - likās, ka tā tikai ņem un neko nedod pretī. bet tagad liekas, ka tas ir tā bērnišķīgi tā spriest un tās bailes ir tikai vecas atmiņas. un tas, ka es nesaprotos, nenozīmē, ka man nav taisnība.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dienasgramata
2007-07-27 23:45 (saite)
vakar runāju ar Malkolmu Maklārenu, viņš teica - Ņujorka ir sieviete, ļoti jutekliska un pavedinoša, un Parīze ir sieviete, bet Londona ir vīrietis, melīgs, nodevīgs, racionāls maita... es domāju par Rīgu un neko nevarēju izdomāt, es Rīgu vispār nejūtu, lai arī ir vietas, kas man ļoti patīk: Āgenskalns, Čiekurkalns, Mežaparka vēstniecību rajons, Barona iela, klajums aiz Skanstes ielas, tad vēl Vējzaķa iela un tamlīdzīgi...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2007-07-27 23:55 (saite)
Rīga arī ir sieviete, bet tāda kā no Dienesta romāna - kas pa dienu ir kundzene, bet naktīs raud, tikai dažreiz ir sajūta, ka tā neraud arī naktīs. Tokija ir sievišķīgs vīrietis - izlutināts tīnis, bet ar gudrām acīm kā pāragri kronētam princim.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaso
2007-07-28 09:21 (saite)
no lata romāna.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]virginia_rabbit
2007-07-27 23:58 (saite)
man Rīga patīk ap Hospitāļu ielu, patīk arī jaunceltnes, kuras vairs nav jaunas, bet tikli piesegušās ar vīteņiem. un vēl patika, kad dzīvoju Antonijas ielas gals, jo likās, ka kaut kur tur viss beidzas un sākas nekas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?