mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2021-06-02 16:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:aktīvisms, pāreja, smašīnas

kad es redzu to mazo gājēju pārejiņu, kas no Vanšu tilta ved uz Vecrīgu, man burtiski saskrien laimes asaras. it kā kāds liels labs dievs nopaijātu galvu. 20 gadus tu brauc tur bailēs, skaties ap to līkumu, lūdzies lietū, lai tevi pārlaiž pāri, un te pēkšņi izklāts celiņš, kas aicina, gandrīz aiz rokas, teikdams: "nāc droši, mīļumiņ, vairs neviens tev virsū nedrīkst šeit braukt!"
tāda pati bija sajūta, kad Cēsu ielas vidū parādījās pāreja ar stabiņiem vai šonedēļ celiņš pie Klusās ielas policijas. kaut tik vien kā žests, ka arī tu gājēj, velobraucēj, ratiņu vai trīsriteņa stūmēj, skaities cilvēks.

(es taču visu laiku domāju, ka to pāreju tur nav, jo tās NAV IESPĒjAMAS, jo ja jau būtu... kāpēc lai to tur nebūtu. Izrādās ir iespējamas, izrādās VISS ir iespējams)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]polija
2021-06-03 06:57 (saite)
man drīzāk jautājums, ako jūs darāt tajā paŗdaugavas pusē? PA kurieni? MAn reāls walk of shame šķiet, ka jābrauc tām visāmestak'dēm tur pa apakšu rinķī, vai kā vispār nokļūt, teiksim uz Gandru? Jābrauc līdz pat hvz krienei tur, lai tiktu ielai pāri. Tieši tāpēc es no sava gala izvēlos Akmens tiltu labāk.
Ja nebraucu ar bērnu, vispār braucu pa brauktuvi un miers, jo nu tie zigzagi - tas ir murgs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2021-06-03 07:46 (saite)
es gar arhīvu parasti. man estakādes nebesī

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?