mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2020-07-31 21:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:e, lego, nintendo, super mario, video, vlogs, youtube

tikmēr pasaulē ir izgudrots jauns divritenis lego. Lego apvienojušies ar Nintendo un radījuši datorspēli, ko var spēlēt ārpus ekrāna, turot rokās īstu Mario, kurš taisa skaņas un krāj monētiņas, lēkājot pa visdažādākajiem lego plastmasas klučiem. vnk nereāli. lūk, tas ir 2020. gads. iespējams labākais, kas šogad noticis. LV pārdošanā pirmo dienu. un šī nav reklāma, jo E taica, ka tas ir labāks nekā reklāmās.


https://youtu.be/AspJHOZ1rMs



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shkjibs
2020-07-31 23:21 (saite)
Supermāris, haha. Man uz ātru uzmetienu izskatījās uz 4 punktiem (plus punkts par videomontāžu), bet par kontrastu starp māra tizlumu un lego nemirstību - 8

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2020-07-31 23:31 (saite)
varbt izskatās 4, bet lietošanas pieredze ir neticami ok (atšķirībā no visiem iepr., kas aplikāciju bija saslēdzami). Mario reaģē uz visiem elementiem - gumbu, naudinu kluci, sagaida sēnīti utt. var precīzi izspēlēt pirmo leveli. šis ir tikai starta komplekts, talak var būvēt citu spēli, arī sarežģītos līmeņus - pazemi, pili utt. plus vēl mazajās paciņās ir dažādaa bikses, kas dod jaunas spējas, piem skaņu, kad rāpo pa sienu vai lido vai ko.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shkjibs
2020-07-31 23:45 (saite)
Ar aprakstu vilinoši

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?