mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2020-05-13 11:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu tā, dārziņš man atdeva simo atpakaļ jau otrā dienā


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]polija
2020-05-13 12:52 (saite)
a kur vecāki liek vecākos? Tur mājās? Plus vai tiešām nav tik daudz gribētāju, lai normāli grupas atvērtu? Jopcik - tur tikai divas tak vien bija, ne?! Mums pašvaldības bd jau šķiet visas grupas strādā, jo katrā ir 10+bērni.
Skaidrs, ka ar bebjiem nav incanti. Ja vēl audzīte baigi iesaistītos un izdomātu kaut ko sakarīgu, bet nu nez - vrb tgd tur situācija mainījusies, bet agrāk audzītes īpaši nebija ieinteresētas un motivētas, un bija baigi atkarīgs, pie kā trāpi... Nav nekas, ko viņam patiktu darīt arī vienam (lai tie bebji iet dillēs), un tad sarunāt, ka viņš puslīdz var to darīt visu dienu (nu labi - ne gluži planšete vai tml. :) ) Manējo teiksim, ja neterorizētu viņu audzinātājas ar "šito nedari, nedrīkst", varētu visu dienu ignorēt visus bebjus un atrast pati ar ko nodarboties, kad un kā gribētu :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2020-05-13 12:58 (saite)
audzīte ir jauka, un gan jau visiem citiem tur ir labi. man ir īpaši "noveicies" ar bērniem, kam riebjas dārziņš krīzē sun ne-krīzēs. principā man dživē būtu pieticis ar 4 klašu izglītību, lai dzīvotu tādu dzīvi, kādu dzīvoju. bet es viņus mīlu, nu tad vien sēdēšu vēl pāris gadus. es taču nevaru sākt "normālu darbu", ja man teju katru nedēļu viņš jāvāc mājā un izdabūnams pa durvīm ir tikai ar asarām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]virginia_rabbit
2020-05-13 12:59 (saite)
vecāki bērni var sēdēt vieni. Eiženam (8g) nebūtu problēmu palikt mājā bez manis. viņš var sev uzvārīt cīseni, izmācīties, pageimot un iziet ārā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]polija
2020-05-13 19:46 (saite)
Es domāju dārziņa vecākie bērni... nu tur 3-4-5+ Vai arī jums tur vieni bebji po žizņi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2020-05-13 19:57 (saite)
Tur lielākā dala ir mazi, 4 ir vecākie

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]polija
2020-05-14 07:58 (saite)
nu tāpēc jau viņam arī nepatīk. Ar E tak viņam patīk spēlēties? Būtu tak kkādi interesanti citi cilvēki, ar noteikti būtu vieglāk atrast kat ko priecīgu tai visā. Vai arī būtu "visi apbižo"?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?