mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2020-04-20 14:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jau 14.00 un mācīšanās vēl nav beigusies. Dabas zinībās - jātaisa Ēnu teātris, mājturībā - 3D rotaļu laukums, ka sir baigi cool idejas, un, skaidrs, ka Eižens grib realizēt utopiskus projektus ar kāpelējamiem, šūpolēm, kas griežas, ir apgaismotas, un materiāliem, kas dabīgi, un kokiem, kas īsti, un šūpolēm, kas patiešām kustās. Un tam visam vajag materiālus, un tas nekādi neiesniedzas 40 min māčibu stundā, un tam visam - kociņu meklēšanai, krāsām, līmēm, skočiem, risinājumiem, kas tomēr turētos kopā, vajag mani.
un tūlīt jau sāksies mūzikas stundas tiešraide, bet kartona laukumiņa wc caurules izšķīda marmorēšanas krāsu ūdenī, un laukumiņš netaps par Naksnīgo jāņtārpiņu laukumu, jo mums to krāsu vairs nav. un puņķi un asaras un puņķi.
un vēl ir arī Simo, kurš visu rītu ēd tikai Selgas cepumus, jo es neemsu tikusi līdz ēdiena sagādei.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]virginia_rabbit
2020-04-20 18:40 (saite)
kāds būs efekts? viņš sāks ienīst šādus projektus, jo tos ir gŗuti paveikt īsā laikā. iemācīsies haltūrēt. nedomāt tādus proj. kā gribētos, bet tādus, ko var paspēt. utt.
un es psihoju, jo es redzu šo kopainu, tā mani satriec.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2020-04-20 19:27 (saite)
jap, mums mājturībā ze seim. liekdienas (re, kā uzrakstījās) bija elle, jo tur katrā otrajā priekšmetā skol. uzskatīja par savu goda lietu iedot kādu šiem svētkiem veltītu radošo darbu. tā nu tai pašā mājturībā pūtām olas tukšas un beibe tās dekupēja visu sestdienu, un tad man arī bija jāpieslēdzas, lai palīdzētu viņai īstenot to un šito. un tad imagine, ka tas būtu jāiebāž mācību stundā. tās olas tagad karājas manā darba vietā acu augstumā kā deadly trophy. un tad vēl bija lieldienu šedevrs vizuālajā mākslā, lieldienu zīmējums mūzikā, liedienu video sportā, lieldienu domraksts latv. val. jo jums taču lieldienās būs tik daudz brīvdienu, nezināsiet, kur laiku likt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2020-04-20 19:28 (saite)
ak jā, vēl vācu valodā bija lieldienu h*rņa, kā gan bez tās. vārdu sarakstā bija ielikts arī Lamm (jērs) - un tad nu izskaidro bērnam 40 minūtēs gan stundas vielu, gan arī visu šo kristīgo atsauci, pričom te lieldienu pričendāļu sarakstā ir kaut kāds jērs, ja mājās vispār par šo nekad, like, nekad nav runāts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?