mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2019-02-28 22:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:obligātā literatūra

man patiešām riebjas skolotāju labojumi ar sarkanu. un komentāri "centies" pie darbiem, kur cilvēks ir acīmredzami centies. pirmklasniekiem katru (!) nedēļu jāizlasa grāmata un jāuzraksta par to, un es negribu lai E sāk dot automātiskās atbildes "šī grāmata mums māca labi uzvesties", bet lai stāsta godīgi. un viņs neprotot vēl lāgā uzvilkt visus rakstītos burtus (ir problēmas ar F un garumzīmēm) pieraksta lapas, bet atbildē saņem svītrojumus un "centies!".
ar visu to, ka viņam patīk lasīt un viņš to dara, šāds temps man liekas diezgan crazy. jo jau mājasdarbi ir diezgan gari un nogurdinoši, un vakarā viņš grib lasīt to, ko grib, nevis to, ko var pagūt nodot 1 nedēļā..



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]panacea
2019-02-28 23:02 (saite)
yuck, man arī skolā ejot tas drausmīgi riebās. like - kāda man būtu motivācija necensties, it īpaši pie pārbaudes darbiem. atceros, ka man pat universitātē pasniedzēja teica, ka es guļot uz saviem lauriem un necenšoties, bet - man dvēseli veldzējoši - pēc kādiem 5 gadiem par to atvainojās.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2019-02-28 23:09 (saite)
es pagaidām cenšos noturēt autoritāti, sakot, lai cenšas domāt, nevis cenšas izdabāt. bet tas laikam viņam jau oktobrī bija skaidrs, ka uz jautājumu "ko šī grāmata māca?" nevajag teikt to, ko domā, bet to, kas jāsaka

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]panacea
2019-02-28 23:20 (saite)
njā, atzīmēšu skumjo faktu, ka ap kādu 5. klasi, kad bija jāsāk rakstīt domraksti, mana māte mani apmācīja šajā prasmē. nu, jāsaka, ka prasme izteikti vērtīga, jo izglītības panākumus mēra pēc atzīmēm, atzīmes liek skolotāji, tad nu for better or for worse ir vērts rakstīt tā kā gribētu skolotāji.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2019-02-28 23:22 (saite)
sekmību var izvilkt arī ar paša domām. un pareizās atbildes dodot matemātikā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?