mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2018-11-15 20:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:aparātiņš, biologs, muzejs, simo

bijām dabas muzejā, trīs stundas. no kurām vismaz stundu pēdējā ekspozīcijā pie šī viena mikroskopa. līdz muzejs bija jāver ciet, un kasiere lūdzās, apsargs draudēja, es solīju jau rīt no rīta atgriezties tepat, bet jaunais biologs nebija dabūnams laukā. "es palikšu muzejā, es gulēšu muzejā" viņš kliedza un neļāva uzvilkt virsdrēbes. beigās es viņu iznesu nesaģērbtu un tādu spiedzošu. ir pagājis jau kāds laiks, bet viņš vēl pa brīdim atgādina, ka rīt ies uz muzeju.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]polija
2018-11-15 23:15 (saite)
Jūs uz to bezmaksas apmeklējumu bijāt?
Saintriģēji. Varētu savu huļigānu tur aizvest.. Cik ilgā laikā tur var izstaigāk, ja bērns stundu nestāv pie viena mikroskopa?
Bet nu man jau šķiet šādā vecumā (vismaz manai) tā patika ir atkarīga no nezinu - kā zvaigznes sastāsies. Vienu dienu gribu ieiet humpīšbodē kko apskatīties, šī kategoriski bļauj, ka negrib uz to veikalu, neies iekšā, ies prom, utt. Citu atkal ieejam, pat klausa, apskatamies ko vajag, plus vēl pati saka, ka vajag iet arī uz kādu citu veikalu - nu tur pārtikas veikalu, kaut citu dienua tkal pie tā ir kategoriski bļāvusi, ka iekšā neies..
ar baseinu viņa man arī maina domas apmēram 10 reizes dienā. Gribu iet, negriu iet, iešu, nē - neiešu, nebrauksim nekur!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2018-11-15 23:19 (saite)
es pat nezināju, ka vakars par brīvu, mēs atnacām, kamēr vēl maksa it kā bija, bet bērniem neņēma, samaksāju 2 vai 3 par sevi. bet jautrības vairāk nekā tajos komerc.ilūziju muzejos.
izstaigāt var arī ātri pa pusstundu, bet es neticu, ka kāds tur var neatrast kaut ko sev. vismaz tauriņu mājā vai ledus laikmeta zālē vai baisajās dinozauru instalācijās..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]polija
2018-11-16 07:25 (saite)
Forši. Jāieplāno kkad. :) Paldies!:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?