mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2018-08-28 22:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
negulēta nakts, šausmīga diena. atkal puskurla kreisā auss. un sīkie visu laiku ņerr ņerr ņerr. ļoti daudz multeņu, ļoti maz pastrādājusi. vedu Simo uz analīzēm, sanīdos ar laborantēm, kas nepieņēma ievāktās analīzes - es biju laimīga beidzot piedabūjusi ar 5. reizi viņu iečurāt mēģenē -, ar Simo paša ID karti. mana pase ir izkūpejusi, droši vien izkritusi, velkot kaut kādas čurainās bikses no somas. gandrīz nosaucu viņas par dirsām. gaidījām uzgaidāmajā Ingmāru, jo nebiju gatava to urīna mēģeni un spalīšu kociņu ar vērtīgo materiālu vienkārši tā izmest misenē. Ingmāram nolaida riepa, viņš pārplēsa roku, ieradās nosvīdis un asiņojošs (sexy) ar savu pasi. Simons, gaidot un kliedzot "tikai čiks un viss eeeee eeee", jau bija izbesījies un sācis jautroties un spļāva atsauksmju un ieteikumu urnā.
lai Simo neskatītos uz to, kā viņam dur, Ingmārs rādīja viņam savas uzplēstās rētas.Simo tik un tā skatījās, kā viņam dur. un dabūja cukurvati beigās. E tikai vaimanāja par visu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sara
2018-08-28 23:01 (saite)
Nu jā, iedod atlaidi un tantes pēc tam sañem reāli iekšas ( tipa pat ar atlaišanu) par likumdošanas neievêrošanu. Nu mums jau visiem gribas īpašu attirksmi, bet vajag padomāt arī par citu cilvēku atbildību. Tā nu mēs drīz LV vispār bez valsts ārstiem paliksim, jo, kurš tad grib vairs strādāt ar tādu algu un tādiem klientiem. Skumji

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2018-08-28 23:04 (saite)
es neprasīju atlaidi, bet saprotošu attieksmi brīdī nevis morāli, kad konstatēju, ka mana pase ir izkūpējusi no somas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?