mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2017-03-25 22:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:cooking with nytimes, ēdiens

ok, rīt ēdīsim šo: https://cooking.nytimes.com/recipes/12343-onion-tart-with-bacon-or-olives



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sw
2017-03-25 23:59 (saite)
Wow. "Easy, delicious, and well-received" - that nails it. A ko jūs mūsu apstākļos darīsiet ar sastāvdaļu crème fraîche? Ko var likt tā vietā?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2017-03-26 00:01 (saite)
krējumu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2017-03-26 00:28 (saite)
ok :) kaukādu lieso vai parasto un miers?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2017-03-26 00:30 (saite)
vienalga, tādu kurš būs ledusskapī un nesabojājies

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2017-03-26 00:31 (saite)
ļ.labi, šāda pieeja iedrošina!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?