mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2016-07-15 15:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man kā "kultūras žurnālistei" ir jādzīvo pilsētā, jāsatiek cilvēki, jāiet uz teātri vakaros, izstādēm. kas tas vispār par ieteikumu pārvākties uz nomali? jo man ir bērni un pa pilsētu jābrauc ar močiem? atstāt kult. žurnālistiku gejiem only? kur tur ir loģika?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]crescendo
2016-07-16 20:49 (saite)
Tas nav absurds, tas ir kompromiss. Moči, kas ir skaļāki par policijas sirēnām ir retums. (Lūk, par sirēnām gan mēs varētu parunāt, tās ir neadekvāti griezīgas un citās valstīs ir kkādas savādākas tomēr).

Prakse rāda, daudz vairāk bērnu pamodina sabiedriskais autobuss, nevis standarta mocis, kkas tur frekvencēs. Mani ta vairāk sabaida tas mocis, jā, bet tas ir cits stāsts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-07-16 20:52 (saite)
nope, brīv ielas bērni ir pieraduši pat pie sirēnām, bet moči bez glušakiem brauc apm 3 stundā un pamodina regulāri, un viņi pārkāpj noteikumus. un viņi besī! vizuali un kobceptuali.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2016-07-16 21:04 (saite)
Es varu spriest tikai pēc pastaigām (tai skaitā tuvā pusnaktij) un sēdēšanas āra kafejnīcās. Nervozāko bērnu sirēnas modināja, mierīgāko sirēnas nemodina, bet arī mierīgāko uzmodināja autobuss pa bedrēm garām tempiņā grabēdams.

Moči pagaidām vēl uzmodinājuši nav. Lai gan dažreiz mani gan ir sanervozējuši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2016-07-16 21:15 (saite)
pastaigās manu arī mēdz vis kaut kas uzraut augšā, bet es to pieņemu, jo apzinos ka tā ir pilsēta un tā. bet no nakts miega, reizēm mūs visus 4, pat E kurš likeas atombumbu nedzirdētu, uzrauj moči. ne parastie thou, tikai "uzķīlētie".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?