mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2016-02-08 19:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:katls

es nezinu pat ar ko salīdzināt, liekas, ka patiešām man nekas neriebjas vairāk par galda dziesmām. vissliktākā - "es zinu, ka kādreiz man dārziņš būs" (mani pārņem šermuļi drukājot šos vārdus). viss tas repertuārs, kas kādreiz skanēja vecvecāku saviesīgajās pasēdēšanās, ieskaitot zilo lakatiņu, šalc zaļais mežs, ak, Izabella un žēli ķērc nav vērts nav vērts. un vissliktākie - marši (tad, kad ievas ziedos plauks, ja nenošaus) un vēl vārds "polšs".
ar tautasdziesmām, lai cik nodreijātām, man šādu riebuma sajūtu nav. droši vien tā jūtas Ingmārs, klausoties darbā STAR FM.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dejavu
2016-02-09 13:51 (saite)
O! Iedod man kontaktus :)
Savadak kaut ka lidz sim te nav sanacis to noverot.
Pagasta svetkos un dazadu sveto dzimsanas dienas - tur jau gan - viss ciems turpat pie baznicas ij dej, ij dzied, ij mojito strebj piekozot perritos calientes. Nemaz nerunajot par karnevala borgeli (kas ka reiz tagad iet vala pilna spara)
Bet ta privatas pasedesanas nav vel sanacis pieredzet. Varbut jasak vairak integreties :)

Vispar jau ir vel dazas vietas, kur es saku atcereties laudis vai nu dziedam vai dejojam saviesigos pasakumos. Bet kopuma vismazak central-, rietum- un ziemel-Eiropa neka citos pasaules nosturos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?