mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2015-03-01 22:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
karikatūras brīvība - brīvības karikatūra
žurnāla redakcijas noslepkavošanai neesot precedenta (vismaz Rietumvalstīs). aresti, deportācijas, sodīšana ar nāvi - jā, bet tieši slepkavības - nē


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]simamura
2015-03-02 00:13 (saite)
Denam Denetam bija interesants arguments par visādu fundamentālistu nespēju sadzīvot ar rietumu liberālismu (es te paplašinu uzbrucēju loku līdz visiem konservātoriem visās sabiedrībās): vairumu Amerikas pamatiedzīvotāju - kā nu laikam ir pierādīts - nogalināja nevis ar āvām un šautenēm, bet ar kolonizatoru ievazātām infekcijām, pret kurām rietumniekiem pašiem jau bija imunitāte. Tāpat rietumniekiem tagad ir izveidojusies imunitāte pret viedokļu konfliktiem un vulgārām popkultūras izpausmēm, piemēram, mūs nešokē sarkasms un pornogrāfija, bet visādi fundamentālisti pret to nav imūni, vēl nav tam tikuši pāri, un tāpēc nāk to apkarot.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2015-03-02 00:28 (saite)
nepatīk liberālisma salīdzināšana ar slimībām. labāk palieku pie domas, ka Eiropa iepirka melnstrādniekus, atļāva imigrāciju, bet arābi izrādījās ar reliģiju inficēta, neintegrējama partija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]simamura
2015-03-02 00:37 (saite)
jā, tas varbūt bija tāds aizplīvurots padošanās žests no Denteta, bet man toties arvien vairāk patīk doma, ka reliģija te ir tikai nožēlojama lupata, ar ko savu trakumu piesegt un tipa leģitimizēt, bet primārais dzinulis ir pirmatnējs naids. Tā pret geiropu un liberastiem kūda tautu krievijā, tā pret rietumiem ir sakūdīti islāmistu jaunieši, tādi paši vietējie fundamentālisti slepkavoja ārstus par abortu veikšanu amerikā, un tādi te pie mums arī labprāt paceltu galvas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2015-03-02 00:42 (saite)
krievu imigranti integrējas daudz labāk, pat latvijā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]simamura
2015-03-02 00:50 (saite)
nu, vārdā nenosauktās kolektīvās bailes te šobrīd ir, ka varbūt ne gluži. Lai gan, protams, mentāli un caurmēra nabadzības un atpalicības ziņā mēs te visi esam daudz homogēnāka sabiedrība. Uz ielas tikpat kā neatšķirami.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]artis
2015-03-02 19:49 (saite)
Mees pashi, Eiropieshi, veel nesen bijaam (Massacre de la Saint-Barthélemy utt)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?