mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2015-02-05 23:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
katru dienu ap kādiem 15:00 es sāku ilgoties pēc Eižena un uztraukties par viņa labsajūtu. es zinu, ka viņš joprojām kautrējas prasīt, piem, padzerties, vai neprot pateikt, ka viņam ir karsts. un es viņu pēc 5 satieku parasti ļoti nogurušu, izslāpušu un bieži bēdīgu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shelly
2015-02-06 08:42 (saite)
:(

(Atbildēt uz šo)


[info]smille
2015-02-06 08:56 (saite)
Pai, pai jums.

Es nesaku, ka tev par Eiženu nav jāsatraucas, bet tie mazie mēdz būt spokaini:
Par izslāpšanu - es zinu, ka M lieliski māk paprasīt, bet bieži ir tā, ka aizeju pakaļ un paprasu, vai grib padzerties un gandrīz vienmēr grib (es prasu, lai nebūtu tā, ka sāk čīkstēt pa ceļam, ka jāpēr suliņa). Un dažreiz viņa ir ne tikai ar kleitu, bet ar garajām biksēm un jaku, kaut viņiem tur ir 25grādu sutoņa (un slapjas kājas sandalēs), bet audzinātājas saka, ka pati uzvelk un neļaujas vilkt nost. Tā ka ej nu saproti. Un citreiz laukos, kur ir vairāk pat auksts, paziņo ka karsti un ģērbjas plika.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2015-02-06 09:01 (saite)
jā, i know. mums ar E ir liels progress jau tajā, ka viņš vispār tur arī līdz tiem 15:00 spēj izturēt un šo to komunicēt. bet tas ir valsts dārziņš, viņu ir daudz, visi drusku iesvīduši. es zinu, ka 16.00 vēl izņemu diezgan priecīgu puisīti, bet pēc 17.00 jau ir galīgi sašņurcis. es ņemos, jo principā mana klātbūtne darbavietā nav ļoti nepieciešama tik ilgi, bet man ir kauns atkal atprasīties, līdzīgi kā viņam kauns franciski izburtot "je veux boire" (gribu dzert)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]smille
2015-02-06 10:03 (saite)
Es esmu ievērojusi, ka manējai sašņurkuma pakāpe ir saistīta ar to, cik daudzi vecāki jau ir bijuši pakaļ. Pati pirmā dažreiz nemaz negrib iet mājās, ja kādi 3-4 bērni jau devušies mājās, tad viss mierīgi, bet vislabāk, ja patrāpos brīdī, kad pakaļ nāk arī citi vecāki ap 17. Bet tad garderobē ir ņigu ņegu un man pašai tas nepatīk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?