mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2014-11-19 19:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man ir dusmas uz visiem hipijiem, kas nepotē bērnus un nestājas grūtniecības uzskaitē. un tad viņiem uznāk nieru iekaisums un drebuļi, un tad viņi ir jāved uz slimnīcu, un tas ir jādara tiem, kas viņiem ir atvēlējuši dzīvesvietu. un dakteriem ir jādara kaut kāds emergency izņēmums, strādājot par velti, lai gan šāda pakalpojuma R-valstīs nav, un jāuzņemas atbildība par nepilnvērtīgu aprūpi, jo tie cilvēki nav pagadājuši sev pat bezmaksas EVAK karti, kas noņemtu vismaz 1 nulli izdevumu summai. ok, šoreiz tika cauri bez hospitalizācijas par 1000 / dienā, bet citu reizi? un vai viņi patiešām būs veseli pēc šīs vienas antibiotiku kūres? un vai ar bērnu viss būs labi?
beigās viņi teiks, ka viņu dieviņš viņus izglāba, bet reāli vienmēr viņus glābj citas fiziskas personas, kam tas rada raizes un apgrūtinājumu, un kas varbūt cer, es nezinu, ka tas pats dievs viņiem par to atlīdzinās, bet realitātē tā bezatbildība ir vienkārši noziedzīga.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]junona
2014-11-20 23:15 (saite)
Tas par ko tu runā ir kaut kāda karikatūra par rietumu medicīnu. Nezinu, kas novedis pie šāda viedokļa, iespējams, gadījušies slikti ārsti. Bet rietumu medicīnā runā gan par orgānu sistēmām gan tausta (to sauc par palpēšanu) - tā daudzos gadījumos ir normālas izmeklēšanas daļa. Tāpat runā iespēju robežās par psihosomatiku. Bet nudien nevajag no pāris švakiem dakteriem izdarīt secinājumus par rietumu medicīnu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]liljabrik
2014-11-21 12:49 (saite)
es esmu konkrēts psihosomatikas saišķis un man ir gara pieredze, īpaši Rietumvalstīs. Latvijā vēl ir kaut kāda cilvēcība dažiem saglabājusies. Bet nu labi, mans pēdējais gadījums ir, ka es aizskrēju pie ārsta un teicu ka man točna ir kašķis, niez tur un tur, nevaru gulēt, esmu ārprātā, ko lai daru, un man bez vārda runas izrakstīja kašķa zāles, lai arī teica, ka neko it kā neredz. Ja būtu pajautājuši kaut ko par manu dzīvi, zinātu, ka tas var būt arī tipisks džankija withdrawal gadījums, kā tas arī bija (mēģināju nokāpt un recepšu psihotropajām vielām). Man ir vēl vairāki šādi gadījumi, piemēram, kā man špricēja sejā anestēziju, tā vietā, lai izrakstītu antidepresantus. Ja būtu kaut elementārākā sapratne, piemēram, par šādiem fizikas likumiem http://www.huffingtonpost.com/2014/01/03/body-emotions-finnish-study-video_n_4532617.html

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]liljabrik
2014-11-21 12:54 (saite)
ar psihosomatikas saišķi es domāju nepanesamas sāpes vai iekaisumus vai vsu laiku atkārtojošās slimības, lai arī analīzēs un rentgenos "it kā neko neredz". Arī manai mātei ir vairākas šādas slimības. un Rietumu ārsti ir diezgan stulbi šādos gadījumos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?