mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2014-03-14 23:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
1. mēnesis
man te nepatīk. man nepatīk, ka biļešu automāts norij 2 eir, bet personāla attieksme ir agresīva, it kā es būtu zagusi - sūta no 1 kantora uz otru un dirš kko. šodien veikalā nosaucu pārdevēju par perdeli un padauzu pirmo reiz, jo - atrodam rotaļlietu nodaļā lejkannu, E to jau ir apķēris un privatizējis, izstāvam rindu, bet šī pagroza, paskatās - ē, nav svitru koda, nezinu, cik tā maksā - kur jūs to vispār dabujāt? saku - otrā stāvā, rotaļlietu nodaļā pie smilšu formiņām. - ā, nu es nezinu, nevaru uzminēt, cik tā maksā.- sabļaustās ar otru pārdevēju, tā arī nezina, un pievēršas nākamajam pircējam. es esmu wtf - varbūt var paņemt citu ar svitru kodu? - ja jums vajag, ņemiet.
aizeju, paņemu, izstāvu rindu vēlreiz. viņa noskanē, pasaka - ā, nu, es to nepārdošu. - kāpēc? - tāpēc, ka tā nepārdodas. - bet tur stāv 10 lejkannas ar cenu 1.99, un tās visas nepārdodas? - jā, nepārdodas. - bet tad kā lai es zinu, kas jums te pārdodas un kas nē? - tā ir jūsu problēma. - TU SMIRDĪGĀ KUCE, IDIOTE, PIRDĒJA AIZVER ŽAUNAS BĻA


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pikaczu
2014-03-15 10:16 (saite)
Nav iespēju iepirkties caur internetu? W. pilsētā pie notiektas summas pat piegāde ir par brīvu. Tā vismaz var ierobežot kontaktu skaitu ar nepatīkamiem cilvēkiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2014-03-15 11:06 (saite)
kaut kā tā darīšu, bet internets šeit tomēr arī nav cieņā. lapas lielākoties pēdējo reizi apdeitotas 1999. gadā. un, teiksim, ne no viena dārziņa info nekad neatbildēja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?