mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2014-01-19 10:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
māte, tāpat kā neviens cits (kam tobrīd nav līdzīgā situācija) nesaprot, ka tad, kad es lūdzu palīdzību, esmu jau galēji izmisusi, nevis vienkārši pļāpāju par to, cik smieklīgi neatrisināmās situācijās nokļūstu. ka tad, kad stāstu, kā esmu sastiepusi muguru, velkot kaķi un bērnu pa dakteriem, es ceru, ka viņa pateiks - davai, es tevi palaidīšu nākamreiz, kad tev kaut kur jāiet. vai nezinu - aiziešu līdzi, atprasīšos no darba pusstundu ātrāk. vai vienkārši tāpat atnākšu pie jums ciemos.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]up
2014-01-19 11:53 (saite)
mīļā, kamēr tu patì tieni šādā veidā neizskaidrosi to tiem, kas tu gribi, lai saprot, nekādi brīnumi nenotiks. jo ir vieglāk neredzēt vai izlikties, ka neredz, vai uzbūvēt savā prātā tavu dzīvi pavisam citādu, nekā tā ir. nu es te tipa gudri diršu, ja, tā ir teorija, ko es praksē pielietoju reti, bet vajag.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]vedjmah
2014-01-19 13:11 (saite)
Neko nezinu par v.r māti, varbūt viņa ir supernormāla, nevis latvju cietēja, bet piemēram mana māte šādi un līdzīgi uzvestos, jo viņa nespēj pārdzīvot pašizdomātās ciešanas dēļ manis nebūšanas normālai, viņai saprotamai, nedzīvojošai saskaņā ar viņas vērtībām. Tāda kā atriebība: lūk, iebāz savu citādību un mokies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2014-01-19 13:18 (saite)
es nezinu, varbūt viņai ir psihol. bloki pret iziešanu pie mājas vai jaunām lietām. es protams arī dramatizēju. viņa jau gandrīz pielauzās pasēdēt, bet es vairs nejūtu nekādu prieku un motivāciju jebkur doties. tas jau nav arī tik svarīgi, kaut kāda tur pirmizrāde.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?