mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2007-04-30 13:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:valodas kursi

potom vystupala moia ļubimaya Dura iz Singapura. nosauca visas modes skates, kurās bijusi, un cik mēdz tērēt dienā apģērbam, cik kosmētikai. bet šo es klausījos kā medus rausi, jo viņa vismaz izskatās cilvēcīgi. turklāt labklājīgajās Āzijas valstīs iepirkšanās un detalizēts piķa triekšanas apraksts ir absolūta norma.
taču, kad sāka birt jautājumi pēc aplausu vētras.. pieceļās ķīnietis, kas padzīvojis ASV [tas pats kurš iepriekš stāstīja, ka viņam uzda'vinājuši foto-kameru (tādu pašu, kā man), kas maksāja tik un tik; un ka viņa hobijs ir fotografēt dārgas lietas) un jautā - cik maksā tava dārgākā soma? - 6000 $. pieceļas japāniete - ko tu domā par sejas liftingu? utt.
un es šai mirklī pakasīju galvu. un ak dievs, viņi padomāja, ka man ir jautājums. es nosarku. visi pagriezās pret mani un es spītīgi klusēju, jo man jautājuma nebija. tad tomēr viņi teica- nē, uzdod kādu jautājumu? man ienāca prātā tikai "cik ir pulkstens?", bet es pati uztaisīju galvā cenzūru un pajautāju - "kādas firmas tev ir pulkstens?"



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]martcore
2007-04-30 13:22 (saite)
reāli kruta :)

(Atbildēt uz šo)


[info]pzrk
2007-04-30 13:57 (saite)
labais!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?