mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2013-01-06 17:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pēdējā laikā mēdz sāpēt galva no neēšanas. Nav tā, ka mēs galīgi neēstu - ir sieriņš brokastīs un viena siltā ēdienreize, bet vakari ievelkas gari, jo Eiženam guļamlaiks lēkā par +/- 4 h. Vakar tiku gulēt tikai pa 5iem rītā, plus maziņais visu nakti un rītu spārdīja nost segu, zīda un smilkstēja, tā nu es piecēlos ar drausmīgi sāpošu galvu, nelabu dūšu un it kā iespiestām acīm. atlaida tikai nupat - pēc siltā ēdiena (2 vistas kājiņas + salātlapas). sēžu un izbaudu to, kā atlaiž sāpes.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dumshputns
2013-01-06 18:29 (saite)
Nee, nu bāc, es šito nesaprotu, kāda rijēja! Pusotra ēdienreize dienā ir tas, ko sauc par dzīvošanu badā. Zīdošām māmiņām ir jāēd, un nevis tur sieriņu brokastīs ar vienu silto ēdienreizi, bet pilnas četras ēdienreizes dienā. Labu pārtiku, nevis arī tur roltonus kautkādus. Mamma varētu nevis gruzīt, bet palīdzēt ar naudu, lai nav jābadojas. Un jūs paši arī, lepni, noteikti, neņemsiet jau naudu, nē, priekš kam tas, tāda lepnība - ģimenei un draugiem taču jūs vajag veselus un spēcīgus, un laimīgus. Ef.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2013-01-06 18:34 (saite)
nē, nu mēs kaut ko mēģinām arī vakarā ēst, tip, rīsus uzvārīt, bet visu laiku kaut kas noiet greizi ar racionālu iepirkšanos un apēdas pārāk ātri. un tad vēl apātija uznāk no mājā sēdēšanas, turklāt ingmārs slims.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?