mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2011-05-23 12:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
paglaimot [info]snorkei ir apmēram tāpat kā ielikt 'like' zem nesmukiem, bet stipri piedauzīgiem albumiņiem draugos, tipa, lai iedrošinātu likt vēl.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nuka_kola
2011-05-25 11:44 (saite)
es jau saprotu, ka lasīt par tādu "mindfuck", ko veic augstāk minētā persona ar citiem un sevi ir interesanti, un tā..., kā nekā "Sesks lielpilsētā" pa lielo ir balstīts uz ko līdzīgu, bet ja iedomājos ka personīgi gadītos uzrauties uz šadu keisu, tad drebuls pārskrien pār ķermeni. :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nuka_kola
2011-05-25 11:51 (saite)
...un katram jau galvā KAUT KAS ir aizgājis pa fāzi, tikai vienai personai tas notiek iekšķīgāk, citiem ārišķīgāk izpaužas. Man , piem , ir kollēga darbā, kas nepārtraukti tarkšķ..domāju, ka viņai tā ir kaut kāda psiho-somatiska vajadzība DAUDZ runāt- až dažreiz pat elpa apraujas, lai visiem pavēstītu kaut ko ļoti svarīgu, kā piemēram - "ja otrkrivaju meil, a tam - bla bla bla bla"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2011-05-25 12:42 (saite)
nē nu katram ir savas krīzes un kļūdas. bet manuprāt sick ir tas, ka tur ir vesels atbalstītāju klans - ka tas tipa ir apsveicami un - kas pats smieklīgākais - tā tiek saukta par lielisku literatūru!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?