Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[7. Apr 2014|16:48]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Sports man patīk ar to, ka ārā no tā dabon tik, cik ir ielikts iekšā. Tas ir - ja labi pastrādā, tad būs arī labs rezultāts, ja nestrādā, tad ar labu rezultātu var nerēķināties. Daudzās lietās dzīvē ir citādi - tu ņemies un centies, bet beigās sūds vien sanāk, vai arī otra galējība, nemaz neiespringsti, bet dabon labu rezultātu. Tas mani pamazām ir novedis. Pie secinājuma. Ka lielākā jēga dzīvē ir kačāties, pārējām lietām dzīvē nozīme ir stipri pārspīlēta. Cilājot svarus atgriežas ticība tam, ka kaut kas šajā dzīvē tomēr notiek arī pareizi, ka ne viss ir papists, ka ne viss ir zudis.

Citās ziņās. Pēc pusotras nedēļas neregulāra ēšanas režīma un regulārām, garām pastaigām jostu nācās savilkt līdz pašam pēdējam caurumam un bikses turpināja slīdēt nost. Toties ieejot atpakaļ ikdienas režīmā kompensēju šo nelielo atkāpi no režīma apēdot divas 300g šokolādes 3 dienu laikā. Esmu atgriezies.

Tuvojas NRM, turpinu neskriet un cilāju svarus. Paņemšu savu organismu uz izbrīnu. Bet vispār laikam būs jāsāk trenēties pa bišķim. Ceru, ka ceļi būs atgājuši un neprotestēs. Principā es ar to rēķinos.
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]kaplacis
Date:7. Aprīlis 2014 - 17:21
(Link)
prasīšu zinošākam, klau, ja man ķermeņa tauku procents ir baigi nodzīts uz leju, bet es gribu turpināt iegūt lielāku muskuļu masu, tas nav īsti reāli, ne?
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:7. Aprīlis 2014 - 17:29
(Link)
Protams, ka ir reāli. Kāpēc lai nebūtu reāli? Domā tikai taukainie var uztrenēt muskuļu masu?
Cik tad tev ir tas tauku procents? Un kā tu to nosaki?
[User Picture]
From:[info]kaplacis
Date:7. Aprīlis 2014 - 17:39
(Link)
nu, tikai pēc sajūtām nosaku, protams, un saprotu, cik kļūdainas tās var būt. vnk vienā brīdī attapos, ka īsti vairs nav spēka, progress pie bench press ir totāli apstājies un ir grūti izdarīt to, ko pirms tam varēju izdarīt. sasaistīju to ar tauku masas zudumu, nu, tipa saklausījos par bulking un cutting
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:7. Aprīlis 2014 - 20:48
(Link)
Tas, ka notiek regress, nevis progress, tas ir slikti. Man izskatās, ka vienkārši vajag ēst vairāk un pareizāk.

Ieteiktu tev arī izdomāt, ko tu īsti vēlies sasniegt ar saviem treniņiem. Ja gribi spiest no krūtīm daudz kg, tad tik trenējies un stum māgā iekšā lielus pārtikas apjomus, tad arī būs rezultāts. Ja tevi nebiedē izskatīties pēc Viktora Ščerbatiha. Ja tomēr nozīme ir arī izskatam, jāpiedomā pie ēšanas un nav jāizvirza noteiktu kg vai reižu pacelšana par prioritāti (prioritāte šeit būtu muskuļu masas pieaugums). Bet nu tā uzreiz jau nepateikšu, kas tev tur par vainām, izskatās tiešām, ka par maz ēd, vai nepareizi ēd vai nepareizi trenējies, varbūt pārtrenējies. Vārdu sakot, ja ir regress, tad labāk sēdi mājās un nedari neko, vismaz neregresēsi.

Bet labāk paskaties onkuli Skūbiju, viņš noteikti tev pastāstīs vairāk un labāk:
http://www.youtube.com/user/scooby1961
vai vēl kādus citus zinošus čubrikus no Internetu ārēm.
[User Picture]
From:[info]kaplacis
Date:7. Aprīlis 2014 - 21:01
(Link)
nu, pēdējā laikā (vairākus mēnešus) ēdu samērā pareizi, ir gan olbaltumvielas, gan ogļhidrāti, maz cukura, samērā regulāras ēdienreizes + veselīgi sneki, lai nejūtos izsalcis, piena spēki pēc treniņiem utt.
izskats man ir primārais, profesija pieprasa, bet sagaidu, ka izskatam klāt nāktu arī kkāds adekvāts spēks. moš pie vainas ir daļēja neregularitāte treniņos, reizēm sanāk izlaist. ar to neregresēšanu arī sāpīgi, ja neko nedaru, tad pāris nedēļu laikā skats pazūd. skūbiju (un vispār tos jūtūba onkuļus) zinu un skatos, bet viņu viedokļi bieži atšķiras viens no otra, brīžiem nevar saprast, kuram ticēt.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:7. Aprīlis 2014 - 21:17
(Link)
Nu, tā īsti nepateiksi precīzi, kas par problēmu. Ja nav progresa, ja izgulies, ja pareizi ēd, tad kaut kas nav ar treniņu kā vajag. Jāpārsteidz muskuļi ar kaut ko jaunu, citādi varbūt ir adaptējušies un negrib progresēt.

Cik reizes nedēļā trenējies un pēc kādas programmas? Katru treniņu vienu un to pašu dari (klasiska kļūda) vai tomēr dalītais treniņš? Varbūt programma jāpamaina, tas arī varētu nākt par labu.
[User Picture]
From:[info]kaplacis
Date:7. Aprīlis 2014 - 21:49
(Link)
3-4 reizes nedēļā, dalītu - krūtis, tricepss, pleci; mugura, bicepss, kājas. laikam jau pie vainas ir tas, ka es ik pa laikam sagrēkoju ar visiem komponentiem - arī miega ritms nav tas labākais.
[User Picture]
From:[info]kaplacis
Date:7. Aprīlis 2014 - 21:03
(Link)
bet paldies! ar prieku lasu Tavus sporta ierakstus, ļoti motivējoši.
From:[info]sursurs
Date:7. Aprīlis 2014 - 21:47

muļķības!

(Link)
Tās bas galējības arī sportā nav nekas neparasts.
Protams, varbūt kā kurā sportā, bet katram mums ir arī sportiskas lietas, kas padodas vieglāk/grūtāk un attiecīgi tās, kurās neieguldot praktiski nekādu darbu vienlaga būsi labāks par citiem, bet ieguldot darbu var sanākt, ka tas progress nav TIK liels kā gaidīts, un ir citas, kur vari sisties kaut nost ar saviem treniņiem sačakarējot pusi veselības in the meantime, bet tas progress ir nu vnk neapskaužami lēns..