Krustvārdu mīkla

Lēdijas Ziemas komplekts - ko es šodien nopirku

Anna Marija Levi

Lēdijas Ziemas komplekts - ko es šodien nopirku

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
vakariem purvā gada au(g)(k)stākajām dienām nu beidzot ir ar mani. Lūdzu, nelasiet šo ierakstu, ja jums nepatīk goreteksa, mikroflīsa, polarteka u.c. materiāli un membrānas. Tāpat nevajag lasīt arī tiem Cibas lietotājiem, kas jūtas silti un labi pastaigu laikā ārā uz ielas šodien, piem., ap pl. 12 uz Brīvības ielas punktā, kur no gaisa tilta veļas lejup Stindzējošie Vēja Vāli no Teikas.

Vai es jau jums teicu, ka šorīt atradu sevi situācijā, kurā skaidri zināms - rīt, pl. 19 or so ir Starts. Kaut kādam tur pasākumam, kurā mani joka pēc pierakstījuši darba kolēģi. Pat dzimšanas gadu norādījuši 1982., lai man pielīstu noteikti un paglaimotu. Pasākums tātad, ir tāds foršs, īpaši pie dotajiem laika apstākļiem, un vieta!, vieta! (http://www.multisports.lv/smardes-ziemas-rogainings-2014/)

Nu jā, tātad: "Ūdens tilpņu krasti ir ar slīpu ledu. Dalībniekus sagaida arī 500 m garš purva posms ar sasalušiem sērūdens minivulkāniem – paskriet noteikti nevar".

Nevajag arī mani pārprast: man no sirds riebjas šobrīd uzturēties ārā. Es arī to nedarītu, ja nepieķertu sevi pie jocīgās pacilātās sajūtas šorīt no rīta, kura pamazām pārņem un ieved tādā kā esktātiskā apsēstībā ar šo itin kā tik pašīznicinošo iespējamo pieredzi. Tas būs tas adrenalīns, kas sāk izdalīties.

Jā, ko tad es nopirku: balaklavu, cepurīti, bahilas, cimdiņus, zeķītes, 2 kārtas bikšu, vējapturošu jaciņu, campingaza baloniņu. Es jūtos, ka būtu gatava pavadīt arī dažas minūtes dienvidpolā. Teicamo planningu raksturo fakts, ka akurāt šodien Ziemas Drēbju Veikalā bija 25-40-50% atlaides.

Ja es izdzīvošu, noteikti pateikšu, kā tas bija.
  • āpāc, noteikti pastāsti!!!!
  • es ar Tevi ļoti lepojos! Tiešām!
  • Kurā veikalā???
    • Ceļotājs Baronskvartālā. Iedomājies, biezais windstoperis, mana izmēra, manām mērkaķgarajām rokām, 48 eur. Tas bija ar 50 proc. atlaidi. Pārējam iedeva 25, jo man tā kaudzīte tāda garāka bija.
  • izlasīju pasākuma aprakstu, uzmetās zosāda, dabūju uzvilkt jaciņu :)
    • Man šobrīd uzmetas trīsas un piemetas neirozīte, jo esmu rātni gultiņā sagatavojusies labi atpūsties Pirms, un istabā plus 16 un man salst pidžamiņā un es apraksta komentāros izlasīju, ka Slocene nav aizsalusi un to vietumis jāšķērso pa apledojušiem baļķiem. Nu lūk. Manu iepriekšējo mēğinājumu šķērsot upi Tjigrovaja pa neapledojušu baļķi, tomēr steidzamības kārtā un ne mīnusos redzēja barbala un simamura. Vai lai paskaidroju sīkāk? :)
      • Nevajag sīkāk! Es nevaru noiet pa līniju, kas uzvilkta uz asfalta, ja iztēlojos apakšā tukšumu vai ūdeni :)
  • Labi pirkumi un plāns. Labprāt uz kaut ko šitādu parakstītos, kad būs spēki atpakaļ. Dod ziņu, kā gāja, nudien interesē:)
  • nu bet, mīlīt! Zvērā pareizi!
Powered by Sviesta Ciba