Krustvārdu mīkla

Anna Marija Levi

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tas atklātības trends mani ļoti biedē. Esmu tik slimiņa, ka tie atklātības aicinājumi man šķiet tādi kaut kādi neveseli, protams, protams, es saprotu, ka sen jau esmu aizgājusi tai pelēkajā zonā, kur darbojas tie veselīgās paranojas likumi.

Bet nu, c'mon. Tā ir drosme? Tā stāstīšana un visa visa čto vižu, o tom i poju? Tā ir uzdrīkstēšanās? Proti, redziet, no tiesas, šo 4 gadu laikā, kopš es te parkstu, man no tiesas ir kādi 5 ieraksti zem aclēgas. Liekas, ka ierakstu kā tādu esmu izdzēsusi vienreiz. Man pašai šķiet, ka es esmu personāžs, kas otvečajet za bazar. Taču teikt bez izšķirības visu, ko domāju - nu tas arī man šķiet par traku. Tās PGP vai nu kādas vēl tur atslēgas... bleķis un virtuāls bleķis. Daudz košerīgāk ir izmantot savas tiesības paklusēt. Ir reizes, kad tas ir prātīgāk.

Emīls Bojevs (c) savlaik ieteica apdomāt, ka vienmēr un visur fonā griežas magnetofona lenta. Un viņam labpatikās domāt, ka tā velti griežas tukšumā ierakstot tikai klusumu.
  • dievs nav mazais bērns, vai ne, viņš visu redz un pieraksta
  • tev ir puksti zem tādas atslēgas, ko es neredzu un sašifrēti ar asimetrisko kripto???!!!?!?!?! omg!!!
  • Jocīgi, ka visi to manu "atklātību" pārķēra un pataisīja par trendu. jo patiesībā jau ideja dibināt kopienu bija tikai tāds joks un iedomu spēle. bet tieši tas, ka šī lieta tik tālu aizgāja, liecina, ka cilvēki par to ir domājuši, un ka patiesībā tā doma viņiem neliek miera. kaut kādā ziņā.
  • Tā ir izaicināšana un atļaušanās, kas balansē uz provokācijas robežas. tā ir spēlēšanās ar uguni, apzinoties, ka to var arī nesaturēt. vai arī izmisums, kad šķiet, ka vairs nav ko zaudēt.
  • klaw. tā tawa smēre dod mega rezultātus. vai mēs varētu kaut kā dabūt wēl??
    • grūti diezgan. noteikti, ka nepagūšu sagādāt līdz nākamajai pirmdienai (izlidoju uz AMS tad).
      Smēre (Ointment Nr.95, onže Silbiols) iir izgudrota Latvijā, ZRA Silava, bet bankrota un vispārējas mazspējas dēļ to nu nekādi nevarēja dievzemītē ražot, un tagad patents ir pārdots toļi uz Krieviju, toļi Baltkrieviju; to ieved LV mazās partijās pie kādiem 2 izplatītājiem un praktiski uzreiz tā tiek izķerta.
      Jāpierakstās uz to ir kādas 2 nedēļas iepriekš.

      Šis ir tas piemērs, kad es netieku gudra - kā tā var būt? Smēre ir ahujebanuta kruta, ārstē visu un palīdz visiem. Jocīgi, ka nav būtiski kāds ir problēmas izcelsmes avots, taču, ja vajag savākt sekas uz ādas, tā dažu nedēļu laikā noņem visas skādes.

      Akadēmiskas intereses vārdā es viņu mēdzu dot un dāvāt visdažādāko simptomu un problēmu īpašniekiem. Pagaidām 100% success rate.

      Pa nākamo nedēļu sazvanīšu kantori un tad aptuveni zināšu iespējamās piegādes.
Powered by Sviesta Ciba