ululate ([info]ululate) rakstīja,
@ 2018-04-06 15:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
interesanti, kā slikti uzrakstītu tekstu uztver cilvēki, kuri paši nemāk komatus? viņiem droši vien netraucē un pat nepamana. tātad trūkstošie un liekie komati, kas automātiski dedzina manas acis, ir manis pašas problēma, tā teikt arodslimība.

skatu visādus sludinājumus un lasu uzņēmumu mājaslapas - mārketologi sevi prezentē kā smalkus ekspertus, bet nemāk nieka komatus un sakarīgi sakombinēt teikumu. vai tad plūstoša valoda un labi strukturēts teksts nenozīmē arī domas skaidrību? kafijām naudas pietiek, bet valodas cilvēkam, kas to visu apravētu, nepietiek. nu labi, tās blogu sadaļas droši vien paredzētas tikai sērčendžiniem, bet tāpat. aarrggghhhh.

//plēš matus, saķer galvu, aizver datoru, aizskrien pļavā (true story, šodien mazliet noskrēju no ierastās takas un zālē atradu nelielu violetu ķirzaku (spēļu))


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zan
2018-04-06 15:45 (saite)
Jā, tas, ka cilvēki nevīžo pārlasīt paši savu CV, mani šokē katru reizi. Vai arī, ja kaut kāds svarīgs čiekurs ēpastā ielaiž elementāru pareizrakstības kļūdu. Kas cilvēkiem spellčekera nav??

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ululate
2018-04-06 15:59 (saite)
haha, es pati te radīju neskaidrību, jo patiesībā lasu darba sludinājumus, nevis cv, tik tie sludinājumi atrodas cv.lv un tur arī viss mišungs.

e-pastos kļūdas man šķiet cilvēcīgas, bet mājaslapas tekstu tak taisa, lai sevi parādītu no labākās puses un klientos radītu vēlmi iet pie uzņēmuma un pirkt pakalpojumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rasbainieks
2018-04-06 15:48 (saite)
o jā, domas skaidrība un valodas skaidrība arī manuprāt ir viens un tas pats

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ululate
2018-04-06 16:04 (saite)
hū, i'm not alone

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kihelkonna
2018-04-06 16:04 (saite)
es esmu par to domājusi. manuprāt, tāpat kā ir daltoniķi, cilvēki bez muzikālās dzirdes un smaržukurli cilvēki, tāpat ir valodaskurli cilvēki, un viņiem ir viegla dzīve, jo var nesatraukties par augšminētajām lietām.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?