only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2012-05-27 17:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Shodien iztiiriijaam no saldeetavas neizlietotos ziemas kraajumus. Taadaa kaartaa mums shodien eedieni ar ceptaam gaileneem (starp citu, tiesaajot pusdienaas pastu ar mezha galju un gaileneem praatoju cik gan taads eediens vareetu izmaksaat restoraanaa. Biju diezgan apmierinaata ar domu, ka mums taads eedienas, kas citiem ir diezgan ekskluziivs, izmaksaa tikai tik cik veikalaa makaronus nopirkt. Pesto pashu taisiits, mezha galju iedod kaiminjsh mednieks un gailenes salasam rudenjos pashas) laikam tomeer nav jeegas saldeet kastu kastes ar piparmeetru lapaam un bazilikiem, jo pa ziemu vinjas taa arii neizlietojas. Dilles jaa, taas iet uz urraa un paari nepaliek nemaz, savukaart svaigaas piparmeetras gan es katru gadu kraameeju aaraa par vinjaam atceroties tikai pavasarii.
Un beidzot beidzot ir atklaata gardo plaatsmaizhu sezona. Rabarberu - bruuklenju (arii no ziemas kraajumiem) drumstalmaize ar kafiju peec ciitiigas darba dienas daarzaa bija tieshi tas, kas vajadziigs! :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]starsailor
2012-05-27 18:39 (saite)
kaaaaa man gribas taadu plaatsmaiziiti!!!

(Atbildēt uz šo)


[info]zirka
2012-05-27 22:01 (saite)
saldeet - laba doma, es piparmeetras ziemai tikai kalteeju, vareetu buut krutaaka garsha

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2012-05-27 22:26 (saite)
Ir jau labi. Teeja sanaak taada pati kaa no tikko pluuktas taisiita. Es taas piparmeetras muuzhdien saldeeju ar domu par mezhoniigiem mohito paartijiem, kas nekad nav tikushi realizeeti :D nee, nu lab, vienreiz mees tieshaam uztaisiijaam un shausmiigi piedzeeraamies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]scorpse
2012-05-28 09:47 (saite)
Man precīzi tāpat. Piparmētras sasaldētas milzu apjomos, dzeras ļoti lēni, mohito ballīte, kam piparmētras masveidā domātas, bijusi tikai viena. Dilles aizietu vēl divtik daudz, ja būtu sasaldētas. Par baziliku nezinu - nav man vēl tās laimes bijis. Šogad gan sasaldēšu daudz, daudz.. :]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?