only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2011-06-18 21:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jautraa kulinaarija
Tikko pamatiigi uzjautrinaajaamies par vienu recepti atrastu zhurnaalaa "Saimniece" (un taa nebija vieniigaa peerle visaa zhurnaalaa)

Recepte apmeeram taada - sauteejiet vistu viinaa, novelciet aadu, izdobiet meloni, iebaaziet vistu melonee, tad sauteejiet veel pusotru stundu bla bla bla un ... Grand finale ... Peec pusotras stundas visu sadaliet porcijaas PAARLEJIET AR KETCHUPU un melones miikstumu serveejiet kaa garneejumu :D


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dusk
2011-06-18 22:25 (saite)
Nav tik traki. Kečupu, tomātu pastu un tomātu izstrādājumu eksperts es teiktu vajag saprast kādu. heinz etiķanais sabojātu [kaut gan man viņš labi garšo], kāds lētucis dīvainais arī, pasta tomātu ar būtu murgaini, jo bez apstrādes tā visu sačakarē. Bet kāds vieglais mērcīgais būtu pa pirmo. Visumā taj receptē drīzāk to kečupu var būt labs, tik tas velk uz pastu un to ka vāra un ar garšvielām.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2011-06-18 22:27 (saite)
Ja? Uztaisiisi man? :))) es apsolu pat varbuut pagarshot!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dusk
2011-06-18 23:26 (saite)
Es tik tā iedomājos. Ja desas, garneles, vēžus var vārīt pastā. Ja var marinēt sēnes kečupā! To esmu visu ēdis un ir labi. Tad ar tas būtu labi, gaļas izstrādājumiem iet kopā. Tik tur domāju mazāk jutīs brūnumu [varētu vēl to vistu marinēt pirms tam] un melone. tas viss ar kečupu būs kā uncle bens pasākums. Bet kā jau tecu ar jebkādu kečupu nederēs, var konkrēti sačakarēt.
Karoče tavā aprakstā tā recepte, kaut kā nepilnīgi izklausās un es vairāk stāstīju, ka kečups, mērce, pasta nav bubulis :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dusk
2011-06-18 23:32 (saite)
Vēl taj receptē ir vīns. so esmu vienreiz redzējis un ēdis, ka vīna mērci ar pastu sajauc un vāra. tā kā. bet nu vispār dīvaina tā recepte :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tvarj
2011-06-18 23:34 (saite)
Es vispaar nemaz nesaku, ka ketchups ir bubulis. Vienkaarshi - ja ir taada recepte, kur vistu sautee viinaa, tad melonee un tad veelkautkaados superiigos veidos, tad peedeejais, ko var sagaidiit ir - un tad paarlejiet ar ketchupu.

Ai, nu karoche, izskaidrots joks vairs nav nekaads joks. Buutu labaak iesmeejis nevis njeemies te prepareet! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dusk
2011-06-19 00:28 (saite)
Man gribējās parunāt. Ai da labi tas nonācis tiktāl, ka iešu kādu pameklēt dzīvajā :) Es jau iesmēju :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dusk
2011-06-18 23:27 (saite)
Man patīk gaļu cept [tas arī ļoti padodās], bet domāju tavas kulinārās prasmes ir daudz, daudz spēcīgākas par manējām :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?