only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2011-06-18 21:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jautraa kulinaarija
Tikko pamatiigi uzjautrinaajaamies par vienu recepti atrastu zhurnaalaa "Saimniece" (un taa nebija vieniigaa peerle visaa zhurnaalaa)

Recepte apmeeram taada - sauteejiet vistu viinaa, novelciet aadu, izdobiet meloni, iebaaziet vistu melonee, tad sauteejiet veel pusotru stundu bla bla bla un ... Grand finale ... Peec pusotras stundas visu sadaliet porcijaas PAARLEJIET AR KETCHUPU un melones miikstumu serveejiet kaa garneejumu :D


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dusk
2011-06-18 23:32 (saite)
Vēl taj receptē ir vīns. so esmu vienreiz redzējis un ēdis, ka vīna mērci ar pastu sajauc un vāra. tā kā. bet nu vispār dīvaina tā recepte :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?