only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2021-07-01 16:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man patīk, ka šur tur lv twitteri klaigā, ka jābeidz tie trakie ierobežojumi, pietiks jau cilvēkus mocīt...
bet realitātē ir tā, ka pat Vācijā esot divās dažādās pavalstīs ir pilnīgi citādāk. Leipcigā visi drasēja ar deguniem ārā, neiespringa uz maskām un nēsāja tās ļerpatiņas vairāk ap roku nekā uz sejas. mēs, sagatavojušies un salasījušies, ka vāc visur tikai ar ffp2 laiž iekšā reāli atslābām, pat nopirkto iepakojumu vaļā neatvērām.
atbraucām uz Bavāriju un jau pirmajā veikalā saņēmām aizrādījumus, ka parastās maskas neder (kaut gan apkalpojošais personāls pārsvarā nēsā tikai tās) vajagot ffp2.
šeit ir viss tikpat strikti, tie paši groziņi uz skaita, tas pats max cilvēku skaits telpā. plus vēl jaāizpilda anketa ar saviem datiem 'ja nu kas'. vakar iesniedzām vienu viesnīcā, uzrādījām vakcinācijas serftifikātus (Leipcigā nevienu tas neinteresēja), šodien aizpildījām anketas divos muzejos un arī īsu zīmīti ar to pašu vjetnamiešos, kur vienkārši gribējām paēst iekšā, nevis uz terases. tā vispār bija pirmā ēdienreize iekšā mums abiem kopš aizlieguma ieviešanas, ārā gāza lietus.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]au
2021-07-01 22:15 (saite)
Mēs, lidojot mājā no Itālijas, dabūjām aizrādījumu, ka ffp2 neder, vajag ķirurģisko! Un pofig, ka ffp2 ir gruntīgāka. Kā ierakstīts, tā jādara :)

(Atbildēt uz šo)


[info]degeneralis
2021-07-02 01:39 (saite)
Un kurā vidē labprātāk uzturēties? Kurā vidē cilvēki labāk jūtas?

Šaubos, ka Laipciga ir milzīgs saslimstības perēklis, kamēr Bavārija ir brīva no kovidnieka - tā lielā problēma jau ir, ka lielākā daļa ierobežojumu ir diezgan bezjēdzīgi.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?