only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2021-05-10 09:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es pavisam godīgi vēlos atzīties, ka piedzīvoju milzīgu atvieglojumu, ka man nav vairs jāiet uz kārtējo gaudulīgo māmiņdienas koncertu b/d.
un te es nedomāju jebkuru māmiņdienas koncertu, jo koncertus, izrādes, izstādes, atklātnes, zīmējumus un to visu var uztaisīt arī forši.
vienkārši konkrēti mūsējam dārziņam bija ļ padomiskas vēsmas šajā ziņā, visi fakin 5 gadi katros svētkos viens un tas pats un man uz beigām jau vēmis nāca.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ninona
2021-05-10 14:10 (saite)
Manā pieredzē pat foršos BD ar mūsdienīgu vadību un pavisam jauniņām mūzikas skolotājām tāpat tie māmiņdienas koncerti tiek taisīti kā pārciešams pasākums, kurā tiek mēģināts izspiest no mammām pinkšķi un vēl iedot neērtības devu bonusā, kad publiski lasa/atskaņo tos bērnu savārstījumus par savu mammu.

(Atbildēt uz šo)


[info]smille
2021-05-10 14:43 (saite)
Man bd māmiņdienas pasākumi nepatika divu iemeslu dēļ: (1) bērni uzskata, ka tā ir īstā diena, nekāda svētdiena vairs neskaitās (2) un ko, ja māmiņai tajā darbadienā ir mācības vai komandējums? Man vienam bērnam uz māmiņdienu bija tikai tētis, jo man bija jābūt ārpus Rīgas pa dienu un neko nevarēju atcelt vai pārcelt. Un ja vēl kādam bērnam tās māmiņas nav, arī nelāgi, jo visa nedēļa tikai par to. Bet man arī valentīndiena un 8. marts netīk un vispār nesaprotu, kāpēc bd ir jāsvin tie svētki, kas ir brīvdienās (ziemassvētki, 4. maijs uc). Lai svin tos, kas darbdienās, mārtiņus, miķeļus, lāčplēša dienu utml.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?