only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2021-03-05 14:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kulinārija
viena karote sambal olek šo zupu paceļ vēl nebijušos augstumos:
https://www.delfi.lv/tasty/receptes/loti-atri-pagatavojama-biesu-zupa-slinku-gaume.d?id=45195754

(bet man ļoti garšo zupas, ļoti garšo bietes un vēl ļotāk garšo biešu zupas. nevis tie boršči ar miljonu gaļas un konsistenci kā putrai, bet tieši šis - šķidrais variants bez nekā, bet ar piemērotām garšvielām)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]neraate
2021-03-05 14:32 (saite)
O! Paldies par recepti!

(Atbildēt uz šo)


[info]dominika
2021-03-05 18:33 (saite)
uh, sambal olek vispār ir baigi labs, bet vēl labāks ir gochujang, varbūt tu tādu jau zini un lieto. man asi ēdieni ne pārāk, bet Tomam gan, un šis ir labs kompromiss, jo šitas dod tādu asumiņu, kas nav pārāk stiprs, bet ir niansēts, nevis plakani ass.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?