only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2018-09-13 22:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mums šis gads izglītības sistēmā nes jaunas vēsmas un pārmaiņas
pirmkārt no Dz vadības beidzot ir nomesta Granddāma O., kura atvadījās nu tā, ka pavisam un tagad pirmo reizi(!) pa šiem 3 vai 4 gadiem kopš mēs apmeklējam Dz ir izsludināta vecāku sapulce(!), kurā varēs uzdot visus sasāpējušos jautājumus(!!!) ja tie nav zili brīnumi, tad es nezinu, kas ir.
ieskatam varu izstāstīt, ka Dz vienīgā vecāku sapulce ir pirmajā gadā, kad tu aizved savu mazo lolojumu uz šo stingrā režīma deju kolektīvu, un tā parasti tika izmantota vienīgi tādēļ, lai O. varētu visiem sanākušajiem diezgan skaidri pateikt, lai nebāžas un nenāk, un nejautā neko par kolektīva darbu.
21. gadsimts ienāk pilsētā, nudien
otrs hailaits bija šodien - vecāku sapulcē b/d vadītāja paziņoja, ka ir nolemts atteikties no ikgadējās Miķeļdienas dārzeņu kropļošanas un vecāku kolektīvs burtiski iegavilējās. tā vietā vecāki tiek aicināti uz dārziņu nest dažādus augļus un dārzeņus degustēšanai un izpētei, kas man liekas diezgan jauka alternatīva.

un jums kā?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2018-09-14 08:29 (saite)
Apsveicu ar pārmaiņām Dz, cerams, tās vedīs lielākas cilvēcības un sirsnības virzienā.(piemēram, kas attiecas uz uzstāšanos slimam utml.)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2018-09-14 09:50 (saite)
mēs līdz šim tā arī nebijām tikuši uzņemti pamatsastāvā, tāpēc drakoniskie noteikumi uz mums neattiecās. arī attieksmē piekopu - kā jūs pret mums, tā mēs pret jums. piemēram, uz diviem pēdējiem pasākumiem neaizgājām vispār. un bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem. esmu pārliecināta, ka pat ja mūsu prombūtne tiktu pamanīta - tu nevienam pat nav mana telefona nr. ja tagad kurss ievirzīsies uz "vecāki un ģimenes arī ir cilvēki" attieksmi, tad es, protams, apsvēršu iespēju vairāk cienīt viņus un viņu darbu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_re_
2018-09-14 17:33 (saite)
jūs tieši uz Dz ejat, jo..?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?