only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2018-09-11 22:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kafija
ja jau par kafiju, tas man vēl ir konfešns, ka man ļoti negaršo Miit kafija, bet ļoti garšo viņu vegānā sviestmaizīte.
kad es saņemos tur aiziet, katru reizi trīcošā balsī lūdzu, lai man taisa parastu melno un pielej aukstu pienu, bet viņu kafijas pūristu sirdis to nepieņem un liek pretīgumā viebties. čalis parasti saka "bet garšo taču tāpat arī ar putotu pienu!" un es savas melnbaltās kafijas vietā parasti dabonu vainu lati vai kapučīno un tad dzeru un pie katra malciņa skurinos. iespējams man viņa vienkārši ir par smalku
jo
visvisvislabāk man garšo Kadetu kafija. ar aukstu pienu.
there, I've said it


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]grizzly_bear
2018-09-11 22:40 (saite)
Tas ir tāpat kā ar šmigu. Ja tu pierodi pie salda lēta dzirkstošā, īsto šampnieti dzerot nāksies viebties.
Bet tur ir jāpierod - es tagad esmu diezgan izlepis, un dzeru visas tās jocīgās konkrētos veidos, lai gan pats agrāk par to smējos.

Bet nu svarīgi neņemt sevi pārāk nopietni, galvenais, ka cilvēks labs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2018-09-11 22:53 (saite)
:D paldies, jā, esmu tieši tik prasta
kaut gan nav tik traki ar mani, esmu gan gājusi baristas kursos, gan dzērusi kafiju ambrozijus un eliksīrus. vienkārši ikdienas dzērienam negribas tik izteiktu garšu un ko es varu darīt, ja man no viņu kafijas, lai cik bieži es viņu nedzertu, žoklis fiziski savelkas pie katra malka?

tieši tas pats bija ar craft aliem. nu dzērām un dzērām, tirgojām Trusī, slavējām un citiem lējām. rezultāts - secinājums, ka nekas nav gardāks par labi pagatavotu lāgeri (kas nemaz nav tik vienkārši), un tagad abi ar hotai tieši tikpat fanātiski dzenam rokā visādus slovāku/čehu un vācu darinājumus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]grizzly_bear
2018-09-11 23:03 (saite)
jā, es kaut kā nemācēju normāli uzrakstīt, pardon – tas nebija akurāt tā domāts

es vnk tādu viegli, daudz it kā dzeramu kafiju savulaik tā atdzēros (birojā no automāta), ka pēc tam vnk vajadzēta restartēties, lai vispār būtu jēga dzert. tāpat agrāk jaucu ar pienu un cukuru, lai nebūtu tas lētais skābums, un beigu beigās tas viss sanāk briesmīgi slikti. tāpēc man tagad labāk patīk dzert labu un vienreiz nedēļā, nekā sliktu, katru dienu un daudz. nezinu. dīvaini tās garšas kārpiņas strādā – un ķermeņa vēlmes.

bet labs lāgeris > jebkurš fancy microbrew stafs, tiesa, tur es piekrītu. man štatos pat iepatikās korona, jo tur pie tā klimata neko biezāku nevar dabūt iekšā, un nevajag arī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2018-09-12 08:58 (saite)
tak nekas, es uztvēru domu un neapvainojos :)
zemā asinsspiediena dēļ man nākas dzert kafiju katru dienu un es vienkārši esmu izdarījusi šādus novērojumus

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]begemots
2018-09-12 08:31 (saite)
Kaut kas tomēr ir ar to Kadetu kafiju - psiholoģisks vai fizisks, bet viņu kafija garšo pilnīgi pareizi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2018-09-12 09:06 (saite)
viņai nav tā hi-end kafijām raksturīgā skābuma, man šķiet

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]begemots
2018-09-12 23:10 (saite)
jā, bet nav arī tas rūgtums, kas ir pārdedzinātajām "itāļu stila" kafejām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?