only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2017-07-04 11:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kulinārās nedienas
ziniet, man vakar sanāca uztaisīt polentu pēc visiem priekšrakstiem, bet sanāca viņa, kaut arī vajadzīgajā konsistencē, tomēr galīgi bezgaršīga (kādai viņai acīmredzot arī jābūt). ēdām vakar ceptu un ar salātiem, slikti nebija, bet labi arī nē. tā kā es savā centībā pagatavoju visu paciņu, tad man ir palikusi pāri vairāk kā puse.

iesakiet, tātad, ko vēl ar viņu tādu garšīgu var izdarīt?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sw
2017-07-04 11:41 (saite)
http://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/ka-edienos-izmantot-neparasto-putru-polentu.d?id=45922065&page=3

(Atbildēt uz šo)


[info]dzeina
2017-07-04 11:49 (saite)
Uzliec karstai gorgonzolu, lai izkūst. Būs ok :)

(Atbildēt uz šo)


[info]negaisiic
2017-07-04 14:46 (saite)
gulašu uztaisīt klāt, tādu ar pašķidru mērcīti, ko pārliet pāri tam polentas klucītim.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]negaisiic
2017-07-04 14:47 (saite)
traki gardi sanāk kopā! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]virginia_rabbit
2017-07-04 15:08 (saite)
daudz siera.
man tā putra bija vnk par sātīgu.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?