only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2017-04-20 11:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
#darbiņā
Lūk, tā jau nav, ka manā darbā ir tikai vienmuļas darba dienas bez jebkādiem panākumiem. Beidzot, pēc divu mēnešu runāšanas, gaidīšanas un solījumiem bijušais sētnieks Andris ir atdevis atslēgas no tā, ko sauca par viņa dzīvokli, bet kas patiesībā izskatās pēc ēēē... migas? nē, miga, tas ir kaut kas tāds silts, mājīgs un miegains... tas, kas ir tur vairāk izskatās pēc izgāztuves. kaut kas tumšs, pretīgs, smirdīgs, piegāzts ar visu iespējamo. esat redzējuši šovu par "hoarderiem"? neskatieties.
mēs tātad ar Skaidrīti no liela izmisuma par to, ka mājā atrodas mini Getliņi, ņēmām cimdus un mēģinājām pašas sākt to visu nest ārā. manis pietika līdz tam brīdim (un tās bija 5-7 minūtes), kad es ceļot kaut ko iegrābos beigtas žurkas izkaltušajā čauliņā, pūkainā visā tādā. Šķiet, ka Skaidrīte arī nupat ir uzdevusi cīņu, jo ir jau sarunājusi profesionālus ārā metējus.
tādas, lūk, garlaicīgas ik-dieniņas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kautskis
2017-04-20 12:48 (saite)
Varbūt tur starp žurkām ir arī kaut kādi brīnišķīgi krāmi?

Bet izkaltusi žurka, visu cieņu. Tas nozīmē, ka viņš tur ir dzīvojis pietiekami ilgi, lai žurka pagūtu izkalst, un ne reizi neuzdeva sev jautājumu -- hmm, varbūt vajadzētu kaut ko darīt, nelāgi ož.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?