only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2013-09-23 22:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kulinārās vēstis
man vakar bija milzīgs daudzums biezpiena, no kura es izcepu milzīgu biezpiena sacepumu! šodien no tā milzeņa ir palicis pāri viens mazs gabaliņš un tas liecina par to, ka man ir daudz cienājamo
šodien tapa sautējums no sezonas dārzeņiem man uz Lūcijai (jo mūsu kunKs un pavēlnieks tādus ne-ēdienus neatzīst)
laikam jau man tādēļ arī tik ļoti tīk tas rudens.... beidzot var ēst! :D


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]traffico
2013-09-24 01:56 (saite)
Izmēģini ratatuju- bet jāliek smuki ripiņš čerez ripiņš- plāna ķirbja šķēlīte - pārējās mazā pirksta biezumā- cukīnis (kabacis), tomāts, sīpols, baklažāns un tā uz riņķi, kamēr apaļā panna pilna (kārto ripiņas vertikāli, tā ka pisiens sanāk), apslaka ar eļļu, pipariem,mazliet timiānu (var mazliet baziliku), un met krāsnē uz kādām 30 min. Tad iečeko kas notiek, apkaisa ar rupjo, jūras, himalaju rozā vai kads nu ir un back krāsnī vēl us kādām 10 min.
Dievu paēdiens ka es saku- man tā gaļa bijusi nebijusi (ēdu, protams, garšo, bet neesmu no tiem -ja nav gaļas, tad maltīte nav izdevusies). Ir otrs variants, bet ilgāks-apakšā liek pirms tam home made baklažānu "ikrus"- tik pat dievīgi! Un sāli neber sākumā lai pārāk nesulojās. Un man nav nekāda šikā krāsns, tik vien kā termometrs- uz lielo- tā lai savi 200 vismaz. Un nepārspīlēt ar garšvielām. Šo jātaisa, kamēr KunKs pie ieročiem. gards arī vēss...

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?