Izmēģini ratatuju- bet jāliek smuki ripiņš čerez ripiņš- plāna ķirbja šķēlīte - pārējās mazā pirksta biezumā- cukīnis (kabacis), tomāts, sīpols, baklažāns un tā uz riņķi, kamēr apaļā panna pilna (kārto ripiņas vertikāli, tā ka pisiens sanāk), apslaka ar eļļu, pipariem,mazliet timiānu (var mazliet baziliku), un met krāsnē uz kādām 30 min. Tad iečeko kas notiek, apkaisa ar rupjo, jūras, himalaju rozā vai kads nu ir un back krāsnī vēl us kādām 10 min.
Dievu paēdiens ka es saku- man tā gaļa bijusi nebijusi (ēdu, protams, garšo, bet neesmu no tiem -ja nav gaļas, tad maltīte nav izdevusies). Ir otrs variants, bet ilgāks-apakšā liek pirms tam home made baklažānu "ikrus"- tik pat dievīgi! Un sāli neber sākumā lai pārāk nesulojās. Un man nav nekāda šikā krāsns, tik vien kā termometrs- uz lielo- tā lai savi 200 vismaz. Un nepārspīlēt ar garšvielām. Šo jātaisa, kamēr KunKs pie ieročiem. gards arī vēss...
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: