ю ([info]ttp) rakstīja,
@ 2014-12-23 16:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kaimiņiene piespēlēja pīli. nu jaunajā gadā būs cepetis.
ar ko pildīt? citi varianti pagatavošanai?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ripp
2014-12-23 20:04 (saite)
runā, ka perfekti pagatavota (ne par sausu ne par jēlu) sanākot, ja sadursta ādu un nemādas taukus ar dakšu, tad pavāra ūdenī, izņem ārā, apžāvē, sagaršvielo un liek krāsnī līdz kraukšķīgai garoziņai.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ttp
2014-12-23 20:10 (saite)
interesanti

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-12-23 20:14 (saite)
pirms dažiem gadiem tā esmu mēģnājusi. tik tiešām bija labā gatavības pakāpē. bet ja dur, tad jādur ar dakšu horizontāli, t.i. paralēli ādai cauri taukiem, lai pēc iespējas vairāk zemādas tauku tiktu caurdurti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?