ю ([info]ttp) rakstīja,
@ 2014-12-23 16:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kaimiņiene piespēlēja pīli. nu jaunajā gadā būs cepetis.
ar ko pildīt? citi varianti pagatavošanai?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzi
2014-12-23 17:30 (saite)
esmu dzirdējusi par žāvētām plūmēm. bet pīlei pati klāt stāvējusi neesmu.

(Atbildēt uz šo)


[info]ripp
2014-12-23 20:04 (saite)
runā, ka perfekti pagatavota (ne par sausu ne par jēlu) sanākot, ja sadursta ādu un nemādas taukus ar dakšu, tad pavāra ūdenī, izņem ārā, apžāvē, sagaršvielo un liek krāsnī līdz kraukšķīgai garoziņai.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ttp
2014-12-23 20:10 (saite)
interesanti

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-12-23 20:14 (saite)
pirms dažiem gadiem tā esmu mēģnājusi. tik tiešām bija labā gatavības pakāpē. bet ja dur, tad jādur ar dakšu horizontāli, t.i. paralēli ādai cauri taukiem, lai pēc iespējas vairāk zemādas tauku tiktu caurdurti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]klasika
2014-12-24 11:07 (saite)
Māsa viengad gatavoja pīli ar apelsīniem, ļoti garšīga sanāca!
Receptes vari pameklēt, kas uzrunā vairāk, bet te arī viena iekš četrassezonas: http://www.cetrassezonas.lv/lv/receptes/putnu_gala/recipe.php?id=5597

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?