tominja_opiitis ([info]tominja_opiitis) rakstīja,
@ 2011-11-09 09:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Rīgas domei ir budžeta deficīts ~12%, kamēr valstij ievērojami mazāk ~7.3% (nākamgad būs 2,5%)... Kas notiks, kad bankas sāks Ušakam atprasīt aizlienoto naudu? Rīgas siltuma akcijas? Rīgas ūdens akcijas? Ak, kā tad pārlaimīgie Domes sociālo piemaksu saņēmēji un božijie oduvančiki uz soliņiem sapratīs, ka glamūrīgs un populistisks Rīgas saimnieks nespēj dāvāt saulainu nākotni, jo ir tomēr ekonomiskie procesi, kas ir neatkarīgi no smaidiņa un brillēm. Ja bankas tiks klāt minēto uzņēmumu akcijām, skaidrs, ka arī komunālo pakalpojumu cenas pēkšņi pieaugs. Jauki, ne?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]indulgence
2011-11-09 10:20 (saite)
TB piedāvā uzreiz visu privatizēt (gan jau nacionālie pīlāri Kalvītis, Šķēle, Šlesers u.c. sen par to sapņo) un sociālo budžetu likvidēt? Aizdomas, ka dzīve pie kreisajiem populistiem ir labāka, nekā pie labējiem populistiem, jo no kreisajiem cilvēks vismaz saņem kaut minimumu atpakaļ no tā, ko viņam atņem, savukārt no labējiem populistiem viņš nesaņem nekā, tikai lielākus rēķimnus. ;)

Tak katram brīva izvēle.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tominja_opiitis
2011-11-09 10:34 (saite)
Es neko nepiedāvāju. Visi ir dirsēji, un nav iemesla apmierinātībai. Sociālais spilvens izrādās esam varen mānīga lieta - kad nāksies atmaksāt aizņemto naudu (mīnusa budžetu), tad Domes sniegto pakalpojumu skaits arī strauji samazināsies ... Kas ir labāk saņemt pakalpojums tagad uz parāda, un pēc tam iztikt bez tiem. Vai nesaņemt vienus pakalpojumus, bet būt drošam par citu saņemšanu ir visai slidens jautājums..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]batou
2011-11-09 11:20 (saite)
aizdomas par to, ka SC ir tādi paši "sociālisti" kā "kapitālisti" - viņus interesē tikai penšu balsis un dēļ tām gatavi jebko, taču kā pēcvēlēšanu koalīcijas periods parādīja, gatavi atteikties no saviem "sociālajiem" solījumiem momentāli.

bet tas, ka TB ir tādi paši pimpji kā ZZS, par to neviens nestrīdas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ravena
2011-11-09 12:24 (saite)
manuprāt korekti būtu salīdzināt budžeta skaitļos, nevis %. piemēram 73% no 3 miljardiem atšķiras no 12% no 500 miljoniem

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tominja_opiitis
2011-11-09 13:31 (saite)
es nekad neesmu izcēlies ar takta izjūtu, you know...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?