tikko_pamodos ([info]tikko_pamodos) rakstīja,
@ 2014-09-23 11:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
stabilas vērtības
Wow, nezināju, ka ciba ir tāda. Tu vari dzert, pisties rinķī apkārt, lietot narkotikas un lamāties, nobody cares. Bet atliek tikai izteikties par pārspīlētu mazu un niķīgu bērnu klātbūtni dažādos publiskos pasākumos, lai sāktos masveida apvainošanās un centieni norādīt, ka tā ir slikti, ko mēsiesāksimarsavudemogrāfijulatvijaizmirspēcpārisgadiemfuikaunsstulbādirsa.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kreiza
2014-09-25 14:02 (saite)
No mana mazo bērnu laika ir viena lieta, ko ļoti stabili nožēloju- ka tik maz kur gāju ar bērnu (bērniem). Jā, nevienam netraucēju, grimu depresijā, jo neko citu neredzēju- tikai mājas un bērnus. Un vīru, kas ieradās vēlu vakarā no darba. Jā, kad iet, var uzrauties uz šādu reakciju, bet, mīļās jaunās māmiņas, ejiet tik un tā ;) Tā ir Jūsu dzīve un cik tā būs piepildīta un laimīga, ir atkarīgs no Jums :) Protams, saprāts arī ir svarīgs, būsim abpusēji iecietīgi ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tikko_pamodos
2014-09-28 01:36 (saite)
Paklau, mīļā, jaukā māmiņa. Vai būšana par māti atceļ spējas lasīt un saprast tekstu? Kur tieši manā oriģinālajā ierakstā parādās, ka es savu reakciju izpaudu IRLā? Kur? Bļe, tieši tā iemesla dēļ, ka es klātienē sakožu zobus un paciešu vecāku nespēju tikt galā ar bērna klaigām (viss viens, no izlutinātības tās vai citu iemeslu dēļ), neviens man neaizliegs to darīt cibā. Greizo spoguļu karaļvalsts tomēr.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kreiza
2014-09-28 02:21 (saite)
Ilgi domāji pirms atbildēt :) Sakosti zobi arī ir saskatāma, sajūtāma lieta :) Negatīvu attieksmi pat tad, ja viennozīmīgi neredz, jūt. Bet- Tev ir pilnīgas tiesības tā justies, pie tam neviens Tev to neaizliegs darīt cibā. Tur Tev ir pilnīga taisnība ;) Tāpat kā man neviens neaizliegs savas domas uzrakstīt par attiecīgo tēmu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tikko_pamodos
2014-09-28 09:04 (saite)
Savus smailijus, kuri ir sliktāki par sakostiem zobiem dzīvē, vari pataupīt. Redz, es esmu pārjūtīga mamzele, ja reiz uzdrošinos ko tādu rakstīt, bet Tava "jušana" ir ok. Un pēdējais teikums ir pilnīgi lieks, jo tā mēs varam iestrēgt uz ilgu laiku: man neviens neliedz rakstīt cibā, Tev neviens neliek atbildēt, man neviens neliedz uzrakstīt atbildi Tavai atbildei, Tu neesi spiesta noklusēt atbildi manai atbildei par Tavu atbildi. Būtu labi, ja kādreiz uzdrošinātos pateikt arī, ko domā, nevis laipot starp vēlmi aizbāzt mutes visiem, kas pasaka ko tādu, kam nepiekrīti un pseido iejūtību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kreiza
2014-09-28 12:56 (saite)
Kur es esmu rakstījusi, ka Tu esi pārjūtīga mamzele? :) Tava problēma, ka Tu visus vērtē pēc sevis. Ja Tu tā rakstītu, tad Tu būtu laipojusi "starp vēlmi aizbāzt mutes visiem, kas pasaka ko tādu, kam nepiekrīti un pseido iejūtību." Varbūt pamēģini noticēt, ka cilvēki var domāt savādāk nekā Tu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kreiza
2014-09-28 13:00 (saite)
Un ne tikai domāt savādāk, bet arī būt savādāki :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tikko_pamodos
2014-09-28 13:40 (saite)
Ar cilvēkiem:), kas parāda savu klīnisko:) nespēju saprast rakstīto:), kontekstu un metaforas:), man nav ne mazākās vēlēšanās:) turpināt sarunu:) Notici sev:), ka:) dažreiz ir labāk:) nespraukties:) visām diskusijām:) par māti Terēzi samierinātāju:), kura pateiks, kā tad ir:) patiesībā:) un kā visiem:) vajadzētu:) vai nevajadzētu rīkoties:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kreiza
2014-09-28 13:44 (saite)
Jauki, ka mums domas sakrīt ;) Vismaz par bezjēdzību turpināt sarunu :) Ja pamanīsi, tad jau pirmajā komentārā es sapratu, ka nav jēgas ar Tevi runāt, tāpēc nemaz Tevi neuzrunāju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tikko_pamodos
2014-09-28 14:33 (saite)
FACEPALM

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?