tikko_pamodos ([info]tikko_pamodos) rakstīja,
@ 2016-02-09 22:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
(paš)kontrole
Visvairāk šajā visā mani kaitina nespēja kontrolēt savu noskaņojumu. Es nekad nezinu, vai pamodīšos neitrālā noskaņojumā, kas pa dienu variēsies no neitrāli laba līdz pilnīgam sūdam, vai arī noskaņojums būs pretīgs jau no paša rīta, bet vakarā spēs uzlaboties, tikai pateicoties dažādiem noskaņojuma uzlabošanas palīglīdzekļiem, kaut arī ne vienmēr legāliem. Mans noskaņojums var mainīties dažu sekunžu laikā un es to nespēju kontrolēt! Tāpat kā domas, kas parādās manā galvā. Piemēram, par vīrieti darbā, kurš nosacīti ir viens no maniem priekšniekiem. Puspliku galvvidu un ne pārāk pievilcīgs, bet pēdējā laikā esmu pamanījusi pāris epizodes, kurās mani viņa klātbūtne mulsina. Vienreiz viņš bija ienācis manā kabinetā un sarunas kontekstā pieliecās pie manis, lai es varētu paostīt viņa smaržas, bet šodien, kad biju aizgājusi pēc kafijas uz viņa kabinetu, viņš uzdeva nebūtisku jautājumu par temperatūru telpā un lika man pataustīt viņa plaukstas, lai tādā veidā ilustrētu to, ka kabinetā pie loga patiešām ir auksts. Es nesaprotu, tas ir vienkārši atšķirīga ķermeniskā pasaules uztvere, vai varbūt tomēr šis vīrietis man fiziski tuvojas. Tas gan pagaidām nespēj ietekmēt manu noskaņojumu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]savaadaisu
2016-02-10 09:01 (saite)
Tuvojas.
Ja atradīsi līdzekli, ne zāles vai šmigu, kā kontrolēt to noskaņojma lēkāšanu, pasaki man ar!

(Atbildēt uz šo)


[info]french_mime
2016-02-10 12:39 (saite)
Es izklausos pēc Jehovas lieciniekiem, bet

Vai jūs esat pamēginājusi meditāciju?

Man ļoti palīdz paskatīties uz saviem mentālajiem sapisieniem no malas un saprast, ka tie ir tikai mākonīši, kas slīd garām pa apziņas kupolu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tikko_pamodos
2016-02-11 21:15 (saite)
Vienmēr, kad mani uzrunā uz 'jūs', jūtos neērti. Par meditāciju esmu domājusi, tikai pagaidām man vienai tas nesanāk, domas pārāk straujas, skraida, nespēj nomierināties. Varbūt ir kādas prakses, kuras ir iedarbīgas arī bez pievēršanās noteiktai reliģijai?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saka_taisniibu
2016-02-13 23:55 (saite)
a varbūt diskomforts ir tieši šādas alerģijas pret reliģijām dēļ? spītīgi uzstāj, nu tad spītīgi ciet

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?