tikko_pamodos ([info]tikko_pamodos) rakstīja,
@ 2016-02-03 19:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
aflubīn, kokaīn, grenadīn
Nožēlojami, o, nožēlojami ir visi šie jokotāji, ironizētāji, sarkasma mētātāji, asprātīgie un mūžam varošie, kuri atkāpjas varas un naudas priekšā. Ja Aflubīnu ražotu, bļe, mazs uzņēmums Baldonē, viņi uztaisītu parodiju arī par saraksti ar lūgumiem rakstu izņemt. Tagad atliek vien sačubināt savus ironijas durkļus atpakaļ azotēs un gaidīt nākamo iespēju censties būt asprātīgiem, vēsiem, visu zinošiem, pārākiem par visu pasauli un stulbo sabiedrību, bez kuras klikšķiem viņu centieniem nebūtu ne mazākās nozīmes. Esmu neizsakāmi vīlusies, jo gaidīju mazliet vairāk huligānisma un spējas pastāvēt par saviem vārdiem. Labi, šis nebija smieklīgākais ieraksts pasaulē, bet vismaz tas smalki uzdirsa visiem polemikā iesaistītajiem, vienlaikus izvairoties no skaidras pašu nostājas paušanas, ko arī ne kurš katrs māk. Bet izņemt rakstu ārā, nē, tas ir vēl stulbāk nekā pirkt to smirdīgo suslu. 


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lenorad
2016-02-03 20:24 (saite)
Paldies tev! Paldies, par šo ierakstu. Nebūtu šī, atkal būtu palaidusi garām kārtējo interneta sviestu. Es jau skatījos, ka mans tviteris piepildās ar jokiem par tēmu, kur backgroundu esmu palaidusi garām. Ne šoreiz, ne šoreiz. Urrrā - sviesta cibai, un cilvēkiem, kas raksta!

(Atbildēt uz šo)


[info]extranjero
2016-02-03 23:31 (saite)
Gan jau ka arī skats.lv pieder kādam lielam uzņēmumam, kuram interesē tikai peļņa nevis savas taisnības pierādīšana, konfliktējot ar citiem uzņēmumiem :)

Bet nu šis bija labs vidējais pirksts visiem homeopātijas cienītājiem – ko jūs domājāt, ka tā ir kaut kas alternatīvs Big Pharma? Tagad padomājiet vēlreiz!

(Atbildēt uz šo)


[info]mesija
2016-02-04 18:33 (saite)
a kas tur notika, nekur neko neatrodu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tikko_pamodos
2016-02-04 23:06 (saite)
Spied uz ielinkotajiem vārdiem ierakstā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?