### ([info]terrifyer) rakstīja,
@ 2022-07-18 19:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tātad
Pirmā sieva pēc pārprecēšanās, protams, ieplāno savu medusmēneša ceļojumu uz šito eiropas galu. Es protams piekrītu satikties, jo esmu pieklājīgs. Pēc tam gan ir divas dienas jāmokās ar ķermeniskām traumas sajūtās un sevis/viņas psihoanalīzi. Bet ir ok. Esmu pieklājīgs. Protams, visidealākais variants būtu viņu nekad dzīvē neredzēt, nedomāt par viņu, tīklos neredzēt un vnk aizmirst par eksistenci. Bet esmu pieklājīgs(un vēl liekas ka to pasakot skaļi būšu vājš/kkādā veidā dark side will have won/un vnk viņa sajutīsies slikti.) Tātad. Turpinu būt pieklājīgs, ceru ka šie gadījumi būs pēc iespējas retāk, stej stronk. Jaunais(kek 10 gadi vecāks) vīrs liekas tīri sakarīgs(jocīgi ka ir visas manas substanču problēmas), un lai viņiem viss iziet ahujenna. 
Tikai bez manis.


Also. Ir tak dīvaini iepazīstināt pirmo vīru ar otro vīru un tad sēdēt ar mirdzošām acīm un vērot to visu kā kkādu realitātes šovu?
Cilvēk mīļais. Saņemies.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]divas_zosis
2022-07-18 23:47 (saite)
Nevajag būt pieklājīgam kur nevajag.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]terrifyer
2022-07-19 07:49 (saite)
Yes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2022-07-18 23:53 (saite)
Nu, problēma bišķi izklausās tevī, bet, ja neesi vēl gatavs tikties, jo jocīgas sajūtas, tiešām nevajag.Un viņai vajadzētu saprast.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]terrifyer
2022-07-19 07:50 (saite)
Loģiski ka problēma ir manī. Man ir bail no konflikta un tapēc es nonāku šādās situācijās

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dzeltens
2022-07-19 00:18 (saite)
iepazīstināt pirmo vīru ar otro vīru un tad sēdēt ar mirdzošām acīm un vērot to visu kā kkādu realitātes šovu - ir totāli fucked up, lai kādi tam būtu iemesli, tie diez vai ir veselīgi.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?