telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2020-10-13 20:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:ATB - Ecstasy (Morten Granau Remix)

Maximā pirkta vīna pārdomas par šo nedēļu (cena 2,75 jevro)
Es dzeru vīnu, pirktu Maximā par apmēram 3 jevro un ir zajobs iet uz darbu.
***
D. palūdzu uztaisīt ATB vakaru. Bija diezgan nice, man jau patīk šis tas no trance/prog hauzes oldskūla. Nē nu, jā, man jau asociējas ATB ar krieviem, kas 9stāveņu nojumītēs uz kaut kāda maģa klausījās, bet vai nav vienalga. Izklausās pēc vasaras.
***
Covids nez kāpēc izplatījies tiktāl, ka bez maz vai šķiet, ka cilvēkiem gribās uz slimnīcu aizbraukt kā uz kaut kādu kūrortu. Mazpilsētā ļoti 50/50 attieksme. Sākot no burkšķēšanas aiz muguras bencintankā, ka redz, maskas jāvelk tikai no rītdienas līdz pārdevējas tincināšanai, kur pilsētā var nopirkt maskas un galvenais, smukas un par cik.
***
Draugs atsūtīja ziņu, ka esot pārlasījis draugiem.lv saraksti no gada, kad iepazināmies un iesmēja, cik toreiz dzīvē maz vajadzēja, lai diena būtu izdevusies.
***
Šodien iedzēru briesmīgu kafiju no darba kafijas automāta, es to nespēju iedzert. Nu kāpēc citur, pat shady maskačkas bodītē, kur pie kases ir RUSKIJ KARTOŠKI čipsi, automāta kafija garšo labāk!? Vai stacijā, nu jebkurā vilciena stacijā. Narvesen kafija gan ir huiņa, vēēē.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2020-11-06 00:09 (saite)
ja amerikāņi ir radījuši americano, tad KAS ir tas, ko VIŅI sauc par dirt water?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?