telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2020-06-20 08:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Basement Jaxx - Being with u

train people
Jauniete baltā mežģīņu topiņā lasa Platonu. Jaunība un senā Grieķija ir kaut kāds eņģelisks skaistums ripojošā konservu kārbā.
***
Kungs glaunā klasiskā apgērbā snauž neērtākajā vilciena krēslā. Dikti samiegojusies dvēsele. Varbūt viņš ir advokāts, kas nule atrisinājis ļoti sarežģītu tiesvedību, jo zin kā, tiesas sēdēs gulēt nevar (it sevišķi, ja esi advokāts). Bet varbūt es sajaucu advokātu ar modernu vannas salona sales man.
***
Dīva uz gadiem 50. Krāsojas no nulles līdz ideālam Instagram makeup. She's one of those. Sievietes vilcienos vai nu ir praktiskas (ada,tamborē,strādā ar laptopu,māca bērniem dzīves gudrības,skatās kuponus Rimi/Maximā u.t.t.) vai vienkārši izdara savu rīta tualeti (nu ar to domāts savest kārtībā seju un matus) 40 citu cilvēku acu priekšā.
***
Spridzīgā čika dažas dienas velk botes un izskatās pēc tipiskas ierēdnes (kura drīkst valkāt botes). Piektdienās velk kleitas, varbūt uzreiz pēc darba izdzer trīs glāzes Aperol ŠpriC ar draudzeni, kura noteikti arī valkā botes,bet kleitas tikai piektdienās. Bet tas varbūt galīgi nav viņas mīļākais dzēriens, šķidras kalorijas,cukurs.
***
Dāma ar sunīti. Sunītim kasa aiz auss. Sunītis miedz actiņas, cik labi. Cik labi būt, kad kāds pakasa aiz auss, es runāju globāli, ne tikai sunītim.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]alefs
2020-06-20 09:19 (saite)
:) par sunīti

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


(Anonīms)
2020-06-20 14:21 (saite)
Blaumanim ir labs stāsts par (dāmu ar) sunīti. Manā skatījumā, labākais no Blaumaņa stāstiem. Tur nemirst neviens cilvēks!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2020-06-20 14:20 (saite)
Kādi ir neērtākie krēsli? (Lūdzu norādīt, vai ir runa par eļektričku vai dīzeli un ņemt vērā, ka visus iespējamos dīzeļu krēslu veidus, iespējams, nezinu).
Neērtākie eļektričku krēsli, manuprāt, ir tie ar individuālajām sēdvietām ar zemajām atzveltnēm un ar pacēlumu starp sēdētāja kājām. Tie ir pat sliktāki par atlokāmajiem velonovietņu krēsliem.

***

Vai mēdz būt arī vīrieši, kas vilcienos griež vai kniebj nagus? Vai skujas?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]telefontubbie
2020-06-20 15:25 (saite)
Tie neērtie ir atlokāmie elektriskajos, kur velonovietnes, vismaz priekš gulēšanas tie ir neērti, jo divās malās ir tā teikt, tukšums, nevar atbalstīties pret vagona sienu. Patiesībā neērti ir arī atjaunotajos dīzeļos tie atlokāmie krēsli, jo sazin kāpēc daļa no tiem ir pretī tualetei, cilvēks ar garām kājām nevar tā vienkārši ņemt un izstiept kājas, jo ik pa laikam kāds iet garām.
Vīrieši neko baigi daudz nedara vilcienos. Parasti lasa, urķē telefonu vai guļ, ir redzēti vīrieši, kas programmē, raksta kodu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2020-06-21 02:38 (saite)
Kāda nevienlīdzība!
Ja sievietes vilcienā ada un krāsojas, kāpēc nav neviena džeka, kas vilcienā lodētu, urbtu vai mazgātu moča karburatoru?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2020-07-13 02:38 (saite)
Es nolēmu pielikt pirkstu šīs nevienlīdzības mazināšanai un reiz vilcienā uzpildīju savas Zippo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?