telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2020-06-20 08:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Basement Jaxx - Being with u

train people
Jauniete baltā mežģīņu topiņā lasa Platonu. Jaunība un senā Grieķija ir kaut kāds eņģelisks skaistums ripojošā konservu kārbā.
***
Kungs glaunā klasiskā apgērbā snauž neērtākajā vilciena krēslā. Dikti samiegojusies dvēsele. Varbūt viņš ir advokāts, kas nule atrisinājis ļoti sarežģītu tiesvedību, jo zin kā, tiesas sēdēs gulēt nevar (it sevišķi, ja esi advokāts). Bet varbūt es sajaucu advokātu ar modernu vannas salona sales man.
***
Dīva uz gadiem 50. Krāsojas no nulles līdz ideālam Instagram makeup. She's one of those. Sievietes vilcienos vai nu ir praktiskas (ada,tamborē,strādā ar laptopu,māca bērniem dzīves gudrības,skatās kuponus Rimi/Maximā u.t.t.) vai vienkārši izdara savu rīta tualeti (nu ar to domāts savest kārtībā seju un matus) 40 citu cilvēku acu priekšā.
***
Spridzīgā čika dažas dienas velk botes un izskatās pēc tipiskas ierēdnes (kura drīkst valkāt botes). Piektdienās velk kleitas, varbūt uzreiz pēc darba izdzer trīs glāzes Aperol ŠpriC ar draudzeni, kura noteikti arī valkā botes,bet kleitas tikai piektdienās. Bet tas varbūt galīgi nav viņas mīļākais dzēriens, šķidras kalorijas,cukurs.
***
Dāma ar sunīti. Sunītim kasa aiz auss. Sunītis miedz actiņas, cik labi. Cik labi būt, kad kāds pakasa aiz auss, es runāju globāli, ne tikai sunītim.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?