telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2020-04-07 20:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dzemdējiet atpakaļ savus mēslus
2 vīrieši iznirst gar mājas stūri ar 4gadīgu sīko un riteņiem un klepo tieši man virsū,jo vnk ejot no otra stūra viņus nekā redzēt nevarēja,oh wow sorry i even exist. DUDE, dzemdē atpakaļ savu 4gadīgo vīrusu magnētu un tad klepo uz citiem! Obviously neesat homo pāris un bļe tusējot ar random čomaku kopā ar bērnu ir bezatbildīgi,bet oh wait,who cares, jo tas sīcis tāpat beigs savu dzīvi, astoņpadsmitajā dzimpenē ar behu ielidojot kokā(mazpilsētas standarts) vai vismaz nodzersies līdz odekolonam.
You stupid ass people, staigājiet virsū bez iedomāšanās pašiem paiet sāņus,bet neesat demonstratīvi stulbi. Ja man nebūtu darbs,sēdētu mājās all the time, you stupid ignorant stupid why you even make kids people, esiet jel ne tik iedomīgi par saviem puņķu maisiem! Tā jau viss Twitter pilns ar vecākiem,kuri sūdzas,ka viņu pašdzemdētie vīrusu minjoni traucē dzīvot karantīnas laikā, nu tajā 24/7 režīmā. Vnk neuzbāžāties un neklepojiet virsū kuri ir child free :D


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]telefontubbie
2020-04-07 21:42 (saite)
Kādēļ lai man būtu empātija pret diviem covidiotu tēvaiņiem,kas čista nebija geji? Ja viņi ietu sadevušies rokās,tad es neceptos un varētu nosaukt par cilvēkiem, nevis ielikt atmiņu kategorijā trash creatures with trash replicas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2020-04-08 05:40 (saite)
Lielākais trash šajā visā situācijā nav viņi, turklāt nevis tāpēc, ka tu būtu, bet tāpēc, ka visticamāk tas ir tas, ko tu domā par sevi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]telefontubbie
2020-04-08 07:09 (saite)
Wow beidzot kāds miera sludinātājs,ezotēriķis un wannabe psihiatrs, i just love internet. Lai tev jauka diena un tai trijotnei arī. Ja neesi pārliecināts par sarkasmu, apdomā dvēselisko lepnības grēku. Namaste!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2020-04-08 08:57 (saite)
Tev arī! Un lai nepiedzimst mēsli, kurus citiem gribas, lai dzemdē atpakaļ.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]telefontubbie
2020-04-10 14:04 (saite)
Haha, good one,cik tu esi sacepies/sacepusies. Tev paļubom ir bērni,ja šādi sacepies😀

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?