telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2019-11-06 18:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pidarass kaimiņš
Augšējā stāva kaimiņš jau kādu trešo nakti pēc kārtas taisa datorspēļu turnīru līdz pulksten diviem naktī un tam 30gadīgajam infantīlajam atkritumcilvēkam ik pa laikam "nosviež" pirmsskolas vecuma bērnus (parasti brīvdienās, bet dažreiz arī darbadienās), kurus tas pidarass nekad laicīgi neliek gulēt, bet vnk sēž spēlē tās jobnutās datorspēles līdz vieniem un diviem, citreiz pat trijiem naktī, visticamāk, par tiem sīkaļām viņš vienkārši nerūpējas un vēl ticamāk, viņš arī dzer, tāpēc never vaļā durvis un tur vobše pritons kaut kāds, D. vienreiz redzēja. Es pat nevaru iztēloties, kā viņš tajā vienistabniekā ir ierūmējis 2 vai pat 3 bērnu gultas, bērnu skapīti un vēl visu, kas vajadzīgs sīkajiem, lai tie perdeļi vispār tur varētu palikt. Vienmēr tēlo dead kad dodam ziņu, ka pietiek trokšņot. Izliekas, ka nav mājās un tā tālāk. Policisti izdarīt tam pidarasam neko negrib, jo redz, trokšņošana naktīs nav pietiekams iemesls, lai iekļūtu dzīvesvietā, pat ja tur pāri pusnaktij ir viņa sīkie kverpļi, kuri kverpļojas un izdomā spēlēt datorspēles arī puspiecos naktī.
Nu es saprotu, ka tā "ģimenīte" ir jobnuta (kaimiņš regulāri kliedz uz sīkajiem un spēlējot datorspēles lamājas), ja muterei vienalga, ka tos perdeļus tas debīlais kaimiņš neliek gulēt pirms pusnakts, bet bļeģ, eksistē kaut kādas elementāras lietas, like, netrokšņot pāri pusnaktij, labi zinot, ka stāvu zemāk visu var dzirdēt.

Nezinu, ko darīt, moš uzrakstīt sociālajam dienestam, ja policijai pohuj, ka tas piderass, visticamāk savu dzīvi pakārtojis datorspēlēm nevis tiem bērneļiem, kuri izaugs tikpat infantīli atkritumcilvēki kā viņš pats?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]iokaste
2019-11-06 21:26 (saite)
uzraksti uz bāreņtiesu, pašvaldības policiju un vēl kaut kur, ko tad tu citu vari darīt - ciest?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]telefontubbie
2019-11-07 20:04 (saite)
Pašvaldībniekiem gada laikā tas ir jau otrais iesniegums par to dzīvokli, trokšņošanas sakarā.
Tā kā es nevarēju atļauties vēl vienu nakti ar 4h miegu, jo darbs n stuff, vakar gulēju ar ausu aizbāžņiem :DDDD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?