telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2018-08-27 17:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
MAXIMA šampūni? Labāk aiziet uz kafejnīcu.
Whaaat, Maximā atkal šampūnu cenas iet Kosmosā (es tur nepērku šampūnu, bet nevarēju nepamanīt, pērkot jaunu zobu birsti).
Kaut kāds kancerogēniem pārbāzts Head&Shoulders maksā 6eiro60centi, pārējie 5 eiro, 4 eiro ar kautko, 3 eiro ar-kaut-ko, 2 eiro ar kaut ko. Lētākais 1,86. NIGGA WHAT???

Es tikko par 1 eiro 80centi nopirku melnās olīves, tomātus, kliju maizi un jaunu zobubirsti. :D Un nekad mūžā nepirktu šampūnu par 6 eiro 60 (ja vien nezinu, šausmīgi gribētos kaut ko no dārgajiem TIGI šampūniem u.t.t.). Piektdien kafejnīcā piestūmos ar ceptu zivi un dārzeņiem pa 6 eiro 30 centi. Tās bija labas vakariņas ar dzīvo, šķībo sintiņu fonā.

Es tagad izklausos pēc kapeiku pīīīīī, bet jedretvaikociņ, visi šampūni ir kanceroīdi un tāpēc nav starpība vai maksāt par šampūnu 89 centus/eiro divdesmit vai sešus - astoņus eiro. (izņemot varbūt kaut kādus mega-mega par padsmit eiro). Mūžā esmu izmēģinjusi vairāk nekā 30 vai pat 40 dažādus šampūnus, neviens no tiem nav bijis ideāls, matu balzāmi gan ir bijuši vairāk no svara, ir efektīvāki un mazāk efektīvi#garomatuproblēmas)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kisswithafist
2018-08-27 18:57 (saite)
A čo, ar sodu mazgāt slabo? :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]telefontubbie
2018-08-27 19:42 (saite)
Nop, pāri ielai bodē šampūni adekvātākās cenās. Vienkārši visu uzreiz gribētos adekvātā cenā vienuviet nopirkt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kisswithafist
2018-08-27 22:48 (saite)
tbh, es vispār nesaprotu, kāpēc iet maksimā, ja ir cita izvēle, bet nu labi, that's just me, carry on :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]telefontubbie
2018-08-28 07:04 (saite)
Hmm, nu tajā 20 000 cilvēku pilsētiņā nav pārāk liela izvēle kājāmgājējiem,divas lielākās pārtikas bodes ir burtiski uz pilsētas robežas. Otra bode vistuvāk mājām ir Mego, bet tur nevar neredzēt milzīgo iepumpēto preču daudzumu no Krievijas un svaigi dārzeņi tur neeksistē, Fuck no, uz to reketieru bodi reti eju. Ar kājām sasniedzamā, it kā normālākā bodē Elvi spieto narkomāni un vietējais ubags, kurš taisa scēnas un pilns ar krieviem, kas nosit provinces atmosfēru. :D Uz pārējām bodēm var aizbraukt tikai ar velosipēdu un mugursomu, kājām ejot visi labumi atdziest (bīzpīns, krējums,saldais krējums, svīsts, kefīrs, saldēti burkāni/zirņi u.t.t.). :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?