telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2018-08-27 17:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
MAXIMA šampūni? Labāk aiziet uz kafejnīcu.
Whaaat, Maximā atkal šampūnu cenas iet Kosmosā (es tur nepērku šampūnu, bet nevarēju nepamanīt, pērkot jaunu zobu birsti).
Kaut kāds kancerogēniem pārbāzts Head&Shoulders maksā 6eiro60centi, pārējie 5 eiro, 4 eiro ar kautko, 3 eiro ar-kaut-ko, 2 eiro ar kaut ko. Lētākais 1,86. NIGGA WHAT???

Es tikko par 1 eiro 80centi nopirku melnās olīves, tomātus, kliju maizi un jaunu zobubirsti. :D Un nekad mūžā nepirktu šampūnu par 6 eiro 60 (ja vien nezinu, šausmīgi gribētos kaut ko no dārgajiem TIGI šampūniem u.t.t.). Piektdien kafejnīcā piestūmos ar ceptu zivi un dārzeņiem pa 6 eiro 30 centi. Tās bija labas vakariņas ar dzīvo, šķībo sintiņu fonā.

Es tagad izklausos pēc kapeiku pīīīīī, bet jedretvaikociņ, visi šampūni ir kanceroīdi un tāpēc nav starpība vai maksāt par šampūnu 89 centus/eiro divdesmit vai sešus - astoņus eiro. (izņemot varbūt kaut kādus mega-mega par padsmit eiro). Mūžā esmu izmēģinjusi vairāk nekā 30 vai pat 40 dažādus šampūnus, neviens no tiem nav bijis ideāls, matu balzāmi gan ir bijuši vairāk no svara, ir efektīvāki un mazāk efektīvi#garomatuproblēmas)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?