telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2017-11-24 11:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
trends filmēt pārkāpumus
http://apollo.tvnet.lv/zinas/direktore-skolens-kurs-piekava-policistu-bijis-kluss-un-mierigs/814527

Nu šis jau ir pilnīgi sviestā sagājis, ja nesajēdz, ka ja ir pierādījumi vardarbībai, no soda neizsprukt.

Tad vēl vakar viens sīkais youtuberis "Exploring with Rihards" publicēja, kā ar sīkajiem drauģeļiem (pēc nikneikiem soctīklos atklājās,ka nevienam nav 18) pa nakti brauc ar kravas mašīnu Rīgā pa pārdaugavas ielām,lielām un mazām. Mašīnas atslēgas bija paņēmis viens no sīkajiem,no kāda ģimenes locekļa visdrīzāk. Filmē CSN pārkāpumu un laimīgs vēl paziņo, cik tas ir nelegāli, ekstremāli un kruta. Video jau ir izņemts, bet ja RPP painteresēsies, to video dabūs, saglabāju.

Darīt huiņu pusaudžu vecumā ir saprotami, bet kāpēc tik izteikti sīkie lien rādīt, ka trūkst elementāras zināšanas par administratīvajiem un pat kriminālajiem likumiem? t.i. - nofilmē pārkāpumu, publicē to internetā, domājot, ka nesekos nekāds sods? Sociāli-juridiskais eksperiments?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]telefontubbie
2017-11-26 14:16 (saite)
2006/2007.g.,kad bij 14 - jau bija draugiem.lv un youtube arīdzan,kur operatīvi salikt stulbības.Kas arī tika darīts(izņemot nelegālo staffu).
Izrādīšanās nepārprotama,it sevišķi,ja ir pūlis,kas mudina darīt vēl. Vienkārši tas, ka tas veicina nesodāmības apziņu. Ka tā teorētiski var rasties domāšana, kāda ir bembistiem ar 200km/h, Lembergam, kāpu zonas apbūvētājiem un točku īpašniekiem. Ka atklāti var darīt huiņu un par to nesaņemt sodu, pat atbalstu,pamudinājumu. Un ka tas viss tiek atstāts pašplūsmā,sabiedrība to ļauj! Par to ir viss šis stāsts.





(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?